Ha jól emlékszem júli 5-én volt meg utoljára. Éa 26-án voltunk együtt a párommal. Teherbe eshettem? Július 31-én barnás folyás volt meg másnap is. De csak minimális. Ma meg valami nagyon kevés eddig. Ma hajnali 2-kor hányingerem volt.
Figyelt kérdés
2012. aug. 2. 11:17
1/6 anonim válasza:
26-a óta nem telt el annyi idő, hogy érezhess bármit is a terhességből, ez 6 napja történt, a beágyazódáshoz 7-10 nap kell, még kapcsolat sincs a sejtecske és az anya között. Tehát a hányinger nem terhességi tünet ebben az esetben.
2/6 anonim válasza:
Ha kicsit hosszabbak a ciklusaid általában, akkor igen. Barna folyást nem biztos, hogy összefüggésbe hoznám ezzel, hányinger pedig még nagyon korai lenne. Elvileg akkor még csak 4 hetes lehetsz, és az inkább a 6-7 hét környékén kezdődik általában. Persze kivételek mindig lehetnek :)
3/6 anonim válasza:
másodiknak:
nem lehet 4 hetes, 6 napja volt az aktus. Tudom én, hogy az előző menstruációt kell figyelembe venni, de mivel tudja pontosan, hogy mikor voltak együtt, így egyértelműen nem terhességet jelez a hányinger.
4/6 A kérdező kommentje:
Az ovulációs kalkulátorba kiszámoltam, hogy 19-én volt ovulációm. És az együttlét pedig 7 napra volt 26-án. Akkor most lehetséges a baba?
2012. aug. 2. 11:48
5/6 anonim válasza:
a baba bármikor lehetséges, a ciklus különböző szakaszaiban több, illetve kevesebb esély van rá
jelenleg nincs az a teszt, orvos, vérvétel, ami ki tudná mutatni, hogy terhes vagy-e vagy sem, mert 6 nap után nem mutatkoznak még ennek a jelei
lehetsz terhes is és meg is jöhet, lehet hormonproblémád is, ami miatt barnázol normál vérzés helyett
várni kell, legkorábban az aktustól számított 14. napon tesztelhetsz, de még az sem mindig ad pontos eredményt
6/6 anonim válasza:
Ha csak az az egy együttlét volt, vagy csak az az egy esélyes, mert a többin mondjuk védekeztetek, akkor nem valószínű a terhesség, mert annak még nem éreznéd jelét, pláne nem hányinger formájában. Vagyis pontosítok, a tüneteid még biztosan nem az okozza, még akkor sem, ha esetleg mégis besikerült a 26-i együttlétből.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!