Van itt olyan, aki CSAK EGY tesztet csinált, az pozitív lett és slussz, befejezte a tesztelgetést?
Elsőnek ment a komment. :)
2. köszi!!
Én az első két gyereknék csak egyet csináltam:)
A harmadiknál 10-et, mertt spirálom volt fent akkor és nem hittem a szememnek hogy terhes lettem.
Én is csak egyszer teszteltem. (pozitívat)
Nekem össze-vissza jött meg, volt, hogy 35-45 naposak voltak a ciklusaim, ezért kb. kétszer teszteltem (2 hónap alatt) majd nem foglalkoztam az egésszel.
Aztán amikor megint eltelt vagy két hónap, nem jött meg, teszteltem, pozitív lett.
Én maximálisan megbíztam a terhességi tesztben (bár csak 500 forintét vettem, X-epil, a DM-ben.), ha ezért kérdezed.
Másnap rohantam a nődokihoz, mert akkor mertem átengedni magam a boldogságnak, mikor ott megtudtam, hogy nem méhen kívüli a terhesség.
Ezek a tesztek 99% biztonsággal kimutatják a terhességet.
Olvastam itt olyat is, hogy valaki azért tesztelgetett egyfolytában, hogy megvan-e még a terhesség. Erre meg nem jó a teszt, mert egy esetleges vetélés (menstruáció) esetén még pár napig lehet HCG a vizeletben, és ez megtévesztő. Ebben az esetben dokihoz mennék, hogy lát-e még valamit...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!