Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Túl vagyok a nem várton, már...

Túl vagyok a nem várton, már a 34. napon vagyok. Három pozitív tesztem van,28.30. és 31. napon csináltam. De ugye olyan nem létezik, hogy a magzat csak úgy minden nyom nélkül (pl. vérzés) eltűnik?

Figyelt kérdés
2013. jún. 21. 07:49
 1/6 anonim ***** válasza:
Miért tűnne el? Mi a baj? :)
2013. jún. 21. 08:02
 2/6 petera6 ***** válasza:
Szerintem nem. A vetélés vérzéssel jár. Az lehet, hogy nem fejlődik tovább a terhesség. De ilyenekre ne gondolj! Majd kb 2-3 hét múlva menj el dokihoz, és élvezkedj a szívhangot figyelve :)
2013. jún. 21. 08:02
 3/6 anonim ***** válasza:
en sem vartam a mikor kiderült. Ott zokogtam 21 evesen a WC-n. Most itt rohangal az öccsevel es nagyon boldogok vagyunk apaval együtt :)
2013. jún. 21. 08:06
 4/6 A kérdező kommentje:
Én nagyon vártam, terveztük :) Csak mindenféle hülye gondolataim vannak, hogy most leszek 5 hetes, egy hete voltak pozitívak a tesztjeim, azóta nem teszteltem, dokihoz meg majd a 6. héten akarok menni, és mi van ha eltűnik a magzat ( felszívódik) vagy ilyesmi...
2013. jún. 21. 08:35
 5/6 anonim ***** válasza:
3as nem a babát nem várta hanem a mensijét:)
2013. jún. 21. 08:43
 6/6 anonim ***** válasza:

Alig vagy öt hetes, még nincs magzatod. :)

Először majd a petezsák látható, abban megjelenik a szikhólyag, abból fog táplálkozni az embrió. Az elején annyira icipici, hogy még a legjobb kütyüvel sem látható.

Ha már vannak "dolgok" a méhedben, azok nem tudnak felszívódni. Ha esetleg (sose legyen ilyen!) mégsem marad meg a terhesség, a szervezet jobbik esetben kilöki magából a "nem kívánatos" dolgokat, rosszabb esetben befejezik abortusszal.

Nálam méhen kívüli terhesség esetén adtak olyan kemoterápiás szert, ami a gyors sejtosztódást akadályozta, hogy ne kelljen műteni. De vérzés akkor is volt folyamatosan, egy héten keresztül kaptam a szert. A kezdődő petezsák összelappadt és felszívódott. Ez az egész puszta mázli volt, a legtöbbeket műteni kell.

Nyugodj meg, ha nincs nagyon fájdalmas görcs, barnás maszatolás, vérzés, akkor szépen, rendben fejlődik odabenn minden. Ne agyalj ilyeneken!

2013. jún. 21. 11:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!