Túl vagyok a nem várton, már a 34. napon vagyok. Három pozitív tesztem van,28.30. és 31. napon csináltam. De ugye olyan nem létezik, hogy a magzat csak úgy minden nyom nélkül (pl. vérzés) eltűnik?
Alig vagy öt hetes, még nincs magzatod. :)
Először majd a petezsák látható, abban megjelenik a szikhólyag, abból fog táplálkozni az embrió. Az elején annyira icipici, hogy még a legjobb kütyüvel sem látható.
Ha már vannak "dolgok" a méhedben, azok nem tudnak felszívódni. Ha esetleg (sose legyen ilyen!) mégsem marad meg a terhesség, a szervezet jobbik esetben kilöki magából a "nem kívánatos" dolgokat, rosszabb esetben befejezik abortusszal.
Nálam méhen kívüli terhesség esetén adtak olyan kemoterápiás szert, ami a gyors sejtosztódást akadályozta, hogy ne kelljen műteni. De vérzés akkor is volt folyamatosan, egy héten keresztül kaptam a szert. A kezdődő petezsák összelappadt és felszívódott. Ez az egész puszta mázli volt, a legtöbbeket műteni kell.
Nyugodj meg, ha nincs nagyon fájdalmas görcs, barnás maszatolás, vérzés, akkor szépen, rendben fejlődik odabenn minden. Ne agyalj ilyeneken!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!