Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » 5hetes és 1napos terhességet...

5hetes és 1napos terhességet létezik, hogy nem lát a dok7 a huvelyi UH-on? 8terhestesztem lett pozitiv, ahol egyre erosodott a terhescsík. SZerintetek méhen kívüli lehet, vagy túl korán mentem?

Figyelt kérdés
2013. ápr. 11. 09:46
 1/8 anonim ***** válasza:
korán mentél
2013. ápr. 11. 09:49
 2/8 anonim ***** válasza:
simán lehet, hogy nem látja, ne viccelj! nyugi, és menj vissza két hét múlva:))
2013. ápr. 11. 09:50
 3/8 anonim ***** válasza:
Korán mentél. Gondolom azért visszahívott kontrollra, mert ha nem, akkor két hét múlva menj el újra.
2013. ápr. 11. 09:55
 4/8 anonim ***** válasza:
Én úgy tudom,hogy kb 6. 7. Héttől látja a doki az uh-n, szóval nyugi :)
2013. ápr. 11. 09:55
 5/8 anonim ***** válasza:
Nekem a védőnénink megmondta, hogy várjak a 7-8. hétig, előbb nem érdemes elmenni, mert csak vérvételalapján tudják megállapítani az ilyen korai terhességet!
2013. ápr. 11. 10:25
 6/8 anonim ***** válasza:
tényleg korán mentél. A 6 hét vetöltése után szokták ajánlani, addig gyakran semmi nem látható. A 6. hét után már nagy az esély rá hogy lesz szivhang is. Még oylankor fordul elő hogy késöbb látszódik ha késöbb volt a megtermékenyülés, ez is gyakori. Nem kell aggódnod normális hogy még nem látott semmit csak azt nem értem ezt mért nem mondta el az orvos.
2013. ápr. 11. 10:49
 7/8 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy nem volt olyan jó a doki gépe.
2013. ápr. 11. 15:50
 8/8 anonim ***** válasza:
En ugyan igy vagyok, csak meg nem toltottem be a 5.hetet sem. Hetfon voltam uh-n semmit nem latott, hetfore hivott vissza. Nekem is pont 8 pozi tesztem van, az elso mult penteken az utolso tegnap elott, de azon mar egyforma eros a ket csik. En mar nem aggodom, nem verzek, nem gorcsolok igy tudom, hogy baba van es minden rendben vele. Oszintem meg azon is elgondolkozom, hogy hetfon menjek-e ujabb 6.000ert uhra, vagy majd inkabb 2 het mulva szivhangot hallgatni. Te se aggodj!!!
2013. ápr. 11. 18:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!