16éves fiam barátnője bejelentette, hogy babája lesz, megtartja. Még ez nem is érdekelne, de mikor megkérdeztem, hogy ki az apja, azt mondta, hogy lehet a fiam. Mi az hogy lehet? Mással is együtt volt? Erre már nem kaptam választ... amint megszületik, szeretném kideríteni. Hol és hogyan lenne erre lehetőség? Minden információ érdekelne ezzel kapcsolatban.
" szégyellje magát, bárki kerülhet ilyen helyzetbe "
Mondjuk én nem mert eszem ágába sem volt 16 évesen felnőttet játszani, főleg nem több fiúval.
2013. jún. 22. 18:08
22/35 anonim válasza:
De a te unokád, dédunokát stb. kerülhet még ilyen helyzetbe... senki sem tudhatja mit hoz a jövő. Nem kellene rögtön elítélni a gyereket, hanem megoldást kellene találni a problémára.
2013. jún. 22. 18:17
23/35 anonim válasza:
Kérdező hívd fel a kislány szüleit és kérd tőlük a méhen belüli DNS tesztet a nyolcadik héttől lehetséges van 150 ezerért magzati mintavételes és van közel 500 ezerért amihez nem kell a magzati mintavétel. ha ebbe nem mennek bele akkor a fiad ne ismerje el az apaságot. Akkor a lány szüleinek kell kezdeményezni az apasági kérelmet a gyerek megszületése után, általában akkor az fizeti a genetikai tesztet aki elveszíti az apasági pert. Így viszont neked kell fizetni. Illetve a szülőkkel ha még kiskorú a lányuk próbáld megbeszélni az abortuszt. Amennyibe bebizonyosodik, hogy a fiadé a gyerek sajnos fizetni kell a gyerektartást illetve ha olyan a kapcsolat közöttük akkor lehet őket nagykorúsítani és házasodjanak össze neveljék a gyereket tanulás és munka mellett. Az egyik ismerősöm 17 évesen lett terhes akkor a fiú 19 volt. Estin fejezte be a lány a gimnáziumot majd az egyetemet is mellette szült még gyereket, már dolgozik (szülésnő) a fiú végig dolgozott, neki szakmája van/volt.
2013. jún. 22. 18:21
24/35 anonim válasza:
"aki elveszíti az apasági pert. Így viszont neked kell fizetni. "
Ha nem az övé a gyerek akkor az anyának kell fizetni.
2013. jún. 22. 18:24
25/35 anonim válasza:
Az anyának ha bíróságra viszik az ügyet... viszont ezek független cégek aki kéri a tesztet az fizet...
Később ha az apasági teszten elbukik a leányzó ki lehet verni a családjából a pénzt már ha hajlandóak lesznek odaadni.
2013. jún. 22. 18:30
26/35 anonim válasza:
Van erre egyszerűbb módszer is... szépen fogni magatokat és leülni beszélni, te és a fiad, a lány és a szülei így együtt! Szépen megkérdezni, hogy mi volt, hogy volt...
Igazából valóban lehetnél kicsit kedvesebb azzal a lánnyal is, mert ő ugyanolyan bűnös mint a fiad... és hiába vagy az ő pártján rosszul is elsülhet a dolog, ha kiderül, hogy a te fiad gyereke, úgy hogy te váltig állítod, hogy olyan nincs... utána már hiába szeretnéd látni az unokádat, én se engednélek a közelébe..
Kicsit nyugodj le, és próbáljátok szépen megbeszélni a dolgot.. többre mész vele, mintha máris a dns teszttel hozakodsz elő....
2013. jún. 22. 18:30
27/35 anonim válasza:
"utána már hiába szeretnéd látni az unokádat, én se engednélek a közelébe.. "
Ez meg olyan tipikus nő zsarolás.
Az apát nem lehet eltiltani a gyerekétől még akkor sem ha nem fizet gyerektartást sem. Kérdező meg ha akarja van nagyszülői láthatási jog, csak el kell intéznie.
2013. jún. 22. 18:33
28/35 anonim válasza:
Nem értem az olyan válaszolókat mint pl. a 27-es. Érdemben nem ad választ a kérdésre hanem a másik válaszolót cseszteti. Mire jó ez? Minek van itt az ilyen? Más baján csámcsogni egyet?
2013. jún. 22. 18:38
29/35 anonim válasza:
Azért a kérdező se semmi, úgy írod le ezt a diszkós sztorit, mintha szegény fiad nem tehetne semmiről. Szegénykém nem akar komoly kapcsolatot, csak szórakozott egy kicsit a dizsiben?
2013. jún. 22. 18:54
30/35 anonim válasza:
26os vagyok igen én is erre próbáltam rátapintani...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!