Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Sűrgős! Hogyan lehetne kiderít...

Sűrgős! Hogyan lehetne kideríteni? Dns teszttel?

Figyelt kérdés
16éves fiam barátnője bejelentette, hogy babája lesz, megtartja. Még ez nem is érdekelne, de mikor megkérdeztem, hogy ki az apja, azt mondta, hogy lehet a fiam. Mi az hogy lehet? Mással is együtt volt? Erre már nem kaptam választ... amint megszületik, szeretném kideríteni. Hol és hogyan lenne erre lehetőség? Minden információ érdekelne ezzel kapcsolatban.

2013. jún. 22. 17:30
1 2 3 4
 21/35 anonim ***** válasza:
100%

" szégyellje magát, bárki kerülhet ilyen helyzetbe "

Mondjuk én nem mert eszem ágába sem volt 16 évesen felnőttet játszani, főleg nem több fiúval.

2013. jún. 22. 18:08
 22/35 anonim ***** válasza:
0%
De a te unokád, dédunokát stb. kerülhet még ilyen helyzetbe... senki sem tudhatja mit hoz a jövő. Nem kellene rögtön elítélni a gyereket, hanem megoldást kellene találni a problémára.
2013. jún. 22. 18:17
 23/35 anonim ***** válasza:
81%
Kérdező hívd fel a kislány szüleit és kérd tőlük a méhen belüli DNS tesztet a nyolcadik héttől lehetséges van 150 ezerért magzati mintavételes és van közel 500 ezerért amihez nem kell a magzati mintavétel. ha ebbe nem mennek bele akkor a fiad ne ismerje el az apaságot. Akkor a lány szüleinek kell kezdeményezni az apasági kérelmet a gyerek megszületése után, általában akkor az fizeti a genetikai tesztet aki elveszíti az apasági pert. Így viszont neked kell fizetni. Illetve a szülőkkel ha még kiskorú a lányuk próbáld megbeszélni az abortuszt. Amennyibe bebizonyosodik, hogy a fiadé a gyerek sajnos fizetni kell a gyerektartást illetve ha olyan a kapcsolat közöttük akkor lehet őket nagykorúsítani és házasodjanak össze neveljék a gyereket tanulás és munka mellett. Az egyik ismerősöm 17 évesen lett terhes akkor a fiú 19 volt. Estin fejezte be a lány a gimnáziumot majd az egyetemet is mellette szült még gyereket, már dolgozik (szülésnő) a fiú végig dolgozott, neki szakmája van/volt.
2013. jún. 22. 18:21
 24/35 anonim ***** válasza:

"aki elveszíti az apasági pert. Így viszont neked kell fizetni. "

Ha nem az övé a gyerek akkor az anyának kell fizetni.

2013. jún. 22. 18:24
 25/35 anonim ***** válasza:

Az anyának ha bíróságra viszik az ügyet... viszont ezek független cégek aki kéri a tesztet az fizet...

Később ha az apasági teszten elbukik a leányzó ki lehet verni a családjából a pénzt már ha hajlandóak lesznek odaadni.

2013. jún. 22. 18:30
 26/35 anonim ***** válasza:

Van erre egyszerűbb módszer is... szépen fogni magatokat és leülni beszélni, te és a fiad, a lány és a szülei így együtt! Szépen megkérdezni, hogy mi volt, hogy volt...

Igazából valóban lehetnél kicsit kedvesebb azzal a lánnyal is, mert ő ugyanolyan bűnös mint a fiad... és hiába vagy az ő pártján rosszul is elsülhet a dolog, ha kiderül, hogy a te fiad gyereke, úgy hogy te váltig állítod, hogy olyan nincs... utána már hiába szeretnéd látni az unokádat, én se engednélek a közelébe..

Kicsit nyugodj le, és próbáljátok szépen megbeszélni a dolgot.. többre mész vele, mintha máris a dns teszttel hozakodsz elő....

2013. jún. 22. 18:30
 27/35 anonim ***** válasza:
37%

"utána már hiába szeretnéd látni az unokádat, én se engednélek a közelébe.. "

Ez meg olyan tipikus nő zsarolás.

Az apát nem lehet eltiltani a gyerekétől még akkor sem ha nem fizet gyerektartást sem. Kérdező meg ha akarja van nagyszülői láthatási jog, csak el kell intéznie.

2013. jún. 22. 18:33
 28/35 anonim ***** válasza:
66%
Nem értem az olyan válaszolókat mint pl. a 27-es. Érdemben nem ad választ a kérdésre hanem a másik válaszolót cseszteti. Mire jó ez? Minek van itt az ilyen? Más baján csámcsogni egyet?
2013. jún. 22. 18:38
 29/35 anonim ***** válasza:
55%
Azért a kérdező se semmi, úgy írod le ezt a diszkós sztorit, mintha szegény fiad nem tehetne semmiről. Szegénykém nem akar komoly kapcsolatot, csak szórakozott egy kicsit a dizsiben?
2013. jún. 22. 18:54
 30/35 anonim ***** válasza:
57%
26os vagyok igen én is erre próbáltam rátapintani...
2013. jún. 22. 18:58
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!