Sűrgős! Hogyan lehetne kideríteni? Dns teszttel?
Először kérdezd meg a fiadat mondja meg őszintén mikkor voltak együtt. Ebből is lehet egy kicsit következtetni.
Máskülönben igen DNS teszt.
Én nem kérdeztem volna meg mert illetlenség. Továbbá ez a kérdés megalapozza a jövőbeli rossz (nagyon rossz) viszonyt. Tulajdonképpen akkor írtad alá, hogy ritkán, nagyon ritkán fogod látni az unokád... (vagy sosem). Tőlem is megkérdezte ezt az anyósom 10 év házasság után, amikor 34 évesen szültem... na,azóta kétszer látta a gyereket, aki most másfél éves. Te hogy reagálnál a helyében? Te sem válaszolnál igaz? Egyébként ha annyira tudni akartad volna akkor lehetett volna nyálmintát venni a picitől is meg a fiadtól is és titokban megcsináltathattad volna. Így senki sem sérül meg.
"Egyébként ha annyira tudni akartad volna akkor lehetett volna nyálmintát venni a picitől is meg a fiadtól is és titokban megcsináltathattad volna. Így senki sem sérül meg."
Persze miután hazahozták a kórházból és a fia vállalta az apaságot lehet más gyerekére, akkor már majdnem teljen mindegy.
"Persze miután hazahozták a kórházból és a fia vállalta az apaságot lehet más gyerekére, akkor már majdnem teljen mindegy."
Ez NEM IGAZ, az apaság vélemét akkor lehet megtámadni, amikor tudomására jut, hogy nem az övé esetleg a gyerek. Ezt magzatnál nem lehet elvégezni, csak a már megszületett gyereknél.
Pont azt akartam írni, hogy lehet egy 16 éves fiú apaságát egy kalap alá venni, egy 34 éves nő anyaságával.
Csak azt tudom mondani, hogy nagy itt a szülők felelőssége is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!