16éves fiam barátnője bejelentette, hogy babája lesz, megtartja. Még ez nem is érdekelne, de mikor megkérdeztem, hogy ki az apja, azt mondta, hogy lehet a fiam. Mi az hogy lehet? Mással is együtt volt? Erre már nem kaptam választ... amint megszületik, szeretném kideríteni. Hol és hogyan lenne erre lehetőség? Minden információ érdekelne ezzel kapcsolatban.
Az ötösön kívül linkelt be még valaki helyet ahol van (olcsó) genetikai teszt vagy csak a szátok jár?
2013. jún. 22. 17:48
12/35 anonim válasza:
Vagy hármas vagy hanyadik...
2013. jún. 22. 17:48
13/35 A kérdező kommentje:
Egy hónapja vannak együtt, ma mutatta be a " kislányt". Beszéltem a fiammal és mondta, hogy milyen híre van a lánynak, meg hogy csak egyszer volt köztük valami a diszkóban. Fiam nem komoly kapcsolatot keres, mostanában bulizik...mint egy átlagos tinédzser, aki nem éppen babázni akar még.
2013. jún. 22. 17:50
14/35 anonim válasza:
Ja csak a hármas azt se olvasta el hogy még nem született meg..na mindegy..
2013. jún. 22. 17:53
15/35 anonim válasza:
Szerintem tuti nem ő az apa!!!Főleg ha 1 hónapja vannak együtt.Azért az esetek nagy részében, ez nem ilyen hipp-hopp megy.
2013. jún. 22. 17:53
16/35 anonim válasza:
Oké, de azért az óvszerről hallott már, nem? És lehet, hogy nem csak gyereke lesz, hanem valami nemi betegsége is, ha "olyan" a csaj.
Feküdj neki, és keress genetikai laborokat a neten, mást most nem tehetsz.
2013. jún. 22. 17:55
17/35 anonim válasza:
Te mint gyám kérheted a méhen belüli DNS tesztet is. Ha már megvan a baj akkor minél előbb csináltassátok meg. Ha az övé a gyerek és nem lesz abortusz akkor sajnos nem lesz olyan, hogy a fiad nem akar babázni... Kénytelen lesz. Óvszerrel nem védekezett?
Ha megnézted volna láthatnád, hogy van DNS teszt terhesség alatt is.
Aki meg az óvszerrel cseszteti szégyellje magát, bárki kerülhet ilyen helyzetbe egy gyerek. Ez a vonat már elment nézni kellene a kiutat vagy vállalni a felelősséget.
2013. jún. 22. 17:57
20/35 anonim válasza:
Szégyeld magad Te, amiért ilyen hangnemben válaszolsz. És nem kerülhet ilyen helyzetbe bárki, akárki, akinek van egy kis felelősségérzete. Márpedig 16 évesen már valamennyinek lenni KELL. Azért vagyunk emberek, nem állatok, hogy tudunk uralkodni a vágyainkon, és nem mellesleg gondolkodni, ha csak annyira is, amíg felhúzza a gumit.
Egyben van igazad, ez a vonat már elment, a tanulság megmarad.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!