Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Egy újabb reménykedő hónap!...

Sarah23 kérdése:

Egy újabb reménykedő hónap! Kitart velem ismét? 4 hónapot kezdem: Remélem most már sikeres lesz.

2013. jún. 15. 22:01
1 2 3 4
 21/34 anonim ***** válasza:

Szia nincs meg a link a görbédhez!

Ha eddíg hüvelyben mérted,akkor annak az eredményét írd be,gondolom az a 36,8! De mindíg figyelj,hogy mennyit és mikor méred mert az időpontnak és a mérési időnek egyeznie kell minden nap,bár nálam is van néha 10 perc külömbség!És mindíg ugyanott mérd!

Amúgy szerintetek az én görbémen mikor volt az ovu? én 12. napra mondanáb,de van aki 15. napot mond rá.

2013. jún. 19. 09:21
 22/34 A kérdező kommentje:
na én a görbéhez nem értek,,de szerintem ma van ovum mert folyásom van,,,ha ma együtt vagyunk szerintetek elég?hétfön volt a tüszüm 18 mm eres ,,szerintem akkor tegnap vagy ma ért meg,,,szerintetek?
2013. jún. 21. 09:16
 23/34 anonim ***** válasza:
Ne így csináljátok! adjatok több esélyt a dolognak! A folyás lehet akár 5 nappal is az ovuláció elött!Legyetek együtt mostantól 2 naponta,tuti mindíg lesz élő sperma odabent,hogy megtermékenyítse a kirepedt petesejtet!
2013. jún. 21. 11:18
 24/34 anonim ***** válasza:
M
2013. jún. 21. 11:18
 25/34 A kérdező kommentje:
Igen igy csináljuk ,,2 naponta de igazábol amikor kedvünk van mert nem eröltetjük a dolgot,,de azért benünk van hogy tudjuk mi megtetünk mindent,,,ez már a 4 honapunk és reméljük hogy az utolso is,,:)))
2013. jún. 21. 14:35
 26/34 anonim ***** válasza:

Sziasztok lányok! Ma el sem hiszem,de pozitívat teszteltem!!!!!Fel sem fogtam még! Vagy mégis?? Nemtudom!!!Itt a kép a tesztről,olyan szép!!!Nem hiába esett ki minden a kezemből mostanában!

[link]

2013. jún. 25. 08:56
 27/34 anonim ***** válasza:
M
2013. jún. 25. 08:57
 28/34 anonim ***** válasza:

Ja és mégegy szép az egészben,hogy holnap lesz a szülinapom!

Igaza volt a múltkori topikban a szülinapos csajszinak! Ennél szebb ajándékot nem is kaphatnék!

Mindenkinek ilyen csíkos tesztet kívánok!

2013. jún. 25. 09:00
 29/34 anonim ***** válasza:

Nekem dettó így nézett ki az első tesztem, még a teszt típusa is ugyanez volt (Gabriel, igaz?)

Gratulálok a csodaszép két csíkodhoz!!!! :) :)

2013. jún. 25. 09:21
 30/34 anonim ***** válasza:
Köszönöm igen az! Egy kis barnázás miat voltam ma dokinál,kaptam ultrogestant ( vagy mit) remélem sikerülni fog :)
2013. jún. 25. 19:48
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!