Egy újabb reménykedő hónap! Kitart velem ismét? 4 hónapot kezdem: Remélem most már sikeres lesz.
A duphaston nem progeszteron pótló gyógyszer? Vagy valami ilyesmi?És a kúp mellett szabad próbálkoznod? Főleg ,ha gyulladásod van?Gondolom akkor mostanában lesz tüszőrepedésed,ha gyorsan el kellett kapnod a férjed! Hát én nagyon drukkolok neked!
Én kb 29-én fogom megtudni,mi lett a mostani próbálkozás végeredménye,most nagyon benne voltunk az iparban,most sikerülnie kellett! M
Muti a görbéd! Én azt mondom,hogy közép idő felé érdemes két naponta együtt lenni,hogy elkapjátok a peteérést!
Csajok nézzétek meg a görbém légyszi! Szerintetek megvolt az ovu és jókor voltunk együtt? Most ezt a középidőt tényleg beidőzitettük az együttlétek szempontjából,hogy nagyobb esély legyen a babára,gondolom ezután már nem érdemes folytatni ugye? meegvolt az ovu,mostmár nem időzítünk...? [link]
szép a görbéd,a tiéden látszik,hogy megvolt az ovud:)
itt a görbém,annyit tennék hozzá,hogy hajnalban mértem nem 5 percet mert kómás voltam:S először a számban aztán a felénél észbe kaptam és gyorsan hüvelybe:/ vissza aludtam olyan 3,5-4 órácskára megint mértem és akkor már 36,8.Beírtam a 36,3-at de szerinted átjavítsam 36,8-ra?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!