Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Egy újabb reménykedő hónap!...

Sarah23 kérdése:

Egy újabb reménykedő hónap! Kitart velem ismét? 4 hónapot kezdem: Remélem most már sikeres lesz.

2013. jún. 15. 22:01
1 2 3 4
 11/34 anonim ***** válasza:
Őőőő! Lemaradtam? Hogy-hogy mész dokihoz? Pozitívat teszteltél? :) Bocsi, ha hülye a kérdés, de asszem elveszítettem a fonalat egy kicsit! :)
2013. jún. 17. 10:06
 12/34 anonim ***** válasza:
az én készítményemben van e vitamin is,a párommal együtt szedjük mindennap reggel:) 16.8mg azt írja ennyi van benne az e vitaminból,plusz még van benne 2mg természetes béta-karotin,szelén egy kicsike,c vitamin 100.0mg:) és mindennap megiszok 1 multis pezsgőtablettá:) mit gondoltok ez elég?
2013. jún. 17. 12:36
 13/34 A kérdező kommentje:
Nem sajnos még nem vok terhes,de voltak problémák a multhonapban és az elött is,,,és mivel nem voltam mostanság nődokihoz ezért megyek most!:)
2013. jún. 17. 12:41
 14/34 A kérdező kommentje:
na itt vagyok lányok voltam ma dokinál pici gyuladásom van,,,erre duphastont irt és kupot,,,de ami jo hir volt hogy 18mm es a tüszöm azt mondta kapjam el a férjem akár milyen fáradt,,,ugy hogy most reménykedem,,mit gondoltok szedet már vki ilyen gyogyszert?
2013. jún. 17. 22:33
 15/34 anonim ***** válasza:

A duphaston nem progeszteron pótló gyógyszer? Vagy valami ilyesmi?És a kúp mellett szabad próbálkoznod? Főleg ,ha gyulladásod van?Gondolom akkor mostanában lesz tüszőrepedésed,ha gyorsan el kellett kapnod a férjed! Hát én nagyon drukkolok neked!

Én kb 29-én fogom megtudni,mi lett a mostani próbálkozás végeredménye,most nagyon benne voltunk az iparban,most sikerülnie kellett! M

2013. jún. 18. 08:34
 16/34 A kérdező kommentje:
a gyógyszert a barnázásra irta mivel volt ilyenem,azt mondta pici gyuladásom van 3,4 nap alatt kikezelhetö,,azt mondta h tegnap proba,majd kup és legközelebb szombat ujra proba:)
2013. jún. 18. 09:50
 17/34 anonim ***** válasza:
sziasztok:) 12-re húzta be a ciklus.hu a hőgörbémbe a peteérést de 2 napja volt nyálkás tojcsim.Akkor most mikor volt peteérésem?Ma reggel 3 tizedet esett a hőm
2013. jún. 18. 19:59
 18/34 A kérdező kommentje:
sztem akkor abba 2 napba volt neked
2013. jún. 18. 21:47
 19/34 anonim ***** válasza:

Muti a görbéd! Én azt mondom,hogy közép idő felé érdemes két naponta együtt lenni,hogy elkapjátok a peteérést!

Csajok nézzétek meg a görbém légyszi! Szerintetek megvolt az ovu és jókor voltunk együtt? Most ezt a középidőt tényleg beidőzitettük az együttlétek szempontjából,hogy nagyobb esély legyen a babára,gondolom ezután már nem érdemes folytatni ugye? meegvolt az ovu,mostmár nem időzítünk...? [link]

2013. jún. 19. 07:57
 20/34 anonim ***** válasza:

szép a görbéd,a tiéden látszik,hogy megvolt az ovud:)

itt a görbém,annyit tennék hozzá,hogy hajnalban mértem nem 5 percet mert kómás voltam:S először a számban aztán a felénél észbe kaptam és gyorsan hüvelybe:/ vissza aludtam olyan 3,5-4 órácskára megint mértem és akkor már 36,8.Beírtam a 36,3-at de szerinted átjavítsam 36,8-ra?

2013. jún. 19. 08:54
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!