Vajon lesz egyszer nekem is babám?
Szeretnénk a férjemmel, de nagyon örülnék ha természetes úton jönne. Félek egyébként hogy az inszemináció is sikertelen lenne, ha a testem egyébként sem akar ennyi ideje teherbe esni :(
Ezt tényleg csak az érti, akinek várni kellett a babára, az szerencsére sose fogja megtudni milyen is ez a kilátástalanság, akinek pár hónap alatt sikerült. Pedig nagyon szuper helyre jönne...
Semmiképp se aggódj ezen! Gondolom, hogy nem egyszerű várni ennyi ideig, de hidd el, a gyerekek tudják, hogy mikor kell jönni :) Közhelyes, de nagy igazság. Én négy hete vetéltem szintén művi beavatkozás nélkül. Ahogy az előző válaszoló, én is zokogtam, sőt, zokogok most is, ha rágondolok. DE! Tény és való, hogy mindenkinek célja az egészséges baba kihordása, így menni kell előre.
Nem biztos, hogy nem estél még teherbe amúgy. Állítom, a vetélések nagy része úgy megy végbe, hogy az illető észre sem veszi, max. annyit érzékel, hogy kicsit "fura" volt a menstruációja. Ha az élettel nem összeegyeztethető a baba egészségi állapota, jobb is, ha megy. A Ti egészséges babátok vár nagyon Titeket, kitartás, jönni fog és nagyon boldogok lesztek :)
Amúgy szedj folsavat, D, és E-vitamint. A folsavról nem kell sokat beszélni szerintem, az E-vitamin jó sejtregeneráló és nem mellesleg méhnyálkahártya erősítő, vastagító hatása is van, a D-vitamin meg jó, ha van, elég súlyos D-vitamin hiány van Magyarországon :) Hajrá!!!! :) És jelentkezz majd :)
Nekem a "ne görcsölj rá" mellett a másik kedvencem a "majd megtudod ha lesz gyerekeked" volt. Kevés ennél undorítóbb mondatot hallottam - mert hogy lehet ilyet mondani azoknak, akik régóta szeretnének babát.
Én egy év után estem teherbe, de 9 hetesen elment a babám. Szerintem soha nem fogom túltenni magam rajta.:(
Újabb egy év után gyógyszeres segítséggel sikerült (2. gyógyszeres hónapban), fél éves kisfiú.:) Én nem voltam sem türelmes, sem nyugodt. Nem tudom, hogy ki tud az lenni, nekem nem sikerült.
Esélyetek van, de ki tudja mikor jön össze spontán módon. Én ki vagyok akadva, hogy csak egy kis gyógyszeres segítség kellett nekünk, és ezt nem tudták a dokik itt helyben megoldani. Persze nekünk is azt mondták, hogy minden rendben van...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!