Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Vajon melyik lehet? Márciusban...

Vajon melyik lehet? Márciusban szültem, és még nem jött meg egyszer sem.

Figyelt kérdés

Szóval nem tudok mihez viszonyítani (időben).

De nagyon olyan érzésem van,hogy újra terhes vagyok!

Már vagy 2 hónapja nem tudok szoptatni,sajnos.

És kb azóta nem védekezünk a párommal.Nem szeretnénk nagy korkülönbséget a kicsik között! :o)

Pár napja már nagyon furán érzem magam.Teljesen úgy vagyok,mint tavaly!Fáradékony vagyok,kicsit ingerült,nem tudom megenni a húst,de ami miatt biztos vagyok benne,az az ,hogy teljesen száraz vagyok.Tehát mindig szokott lenni egy bizonyos mennyiségű (normális) folyásom.De most egy pár napja pont olyan száraz vagyok,mint tavaly,amikor teherbe estem!

Egészen eddig biztos voltam benne,hogy baba van a dologban,de aztán ma nagyon elkezdett fájni a hasam,mint amikor megjön a menses.

Szóval most nem tudom,hogy melyik lehet?Baba,vagy mensi?

Tesztet majd csak hétvége felé csinálok.Előbb nem akarok,mert félek,hogy még nem mutatná ki.

Köszi a válaszokat!

2010. aug. 31. 00:17
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
Én tavaly márciusban szültem és csak novemberben jött meg. Szoptatás alatt is teherbe lehet esni, bár kicsi az esélye (élő példa erre a sógornőm, mert közte és a férjem között 11 hónap van). Utána meg teljesen védtelen vagy.
2010. aug. 31. 05:03
 2/24 anonim ***** válasza:

ha ilyen erős tüneteid vannak, én a helyedben mindenképp csinálnék tesztet minél előbb,mert szerintem kimutatná.

A tünetek jelentkezésekor már pozinak kell lennie a tesztnek.

2010. aug. 31. 12:10
 3/24 anonim ***** válasza:

előző válaszoló vagyok: én is márciusban szültem, 2 hónapja nem szoptatok én sem.

Mi mondjuk óvszerrel védekezünk, nem szeretnék több gyermeket.

De nekem már volt menzim, két hónapja egy-két csepp, és aug. 6-án rendesen megjött a vérzésem, mint a terhességem előtt.Azért merek bátorkodni , hogy a teszted pozitív lenne, ha csinálnál..... ha csinálsz, ugye megírod az eredményt??????

2010. aug. 31. 12:13
 4/24 A kérdező kommentje:

Péntek reggel csinálok tesztet!

Mindenképpen jelentkezek :o)

2010. aug. 31. 20:37
 5/24 anonim ***** válasza:
szia. ma szerda van, akkor még két nap-:)))))))nagyon várom, és drukkolok Neked.
2010. szept. 1. 10:20
 6/24 A kérdező kommentje:

Hááát,úgy néz ki,hogy ez negatív lett... :(

De az előző terhességemnél is úgy volt,hogy már voltak tüneteim,mégis negatív lett a teszt.Aztán 3 napra rá,már halvány pozitív!

Úgyhogy 4 nap múlva tesztelek ismét,biztos ami biztos alapon! :)

2010. szept. 3. 09:35
 7/24 anonim ***** válasza:

igen,mindenképpen csinálj még tesztet, főleg,ha megvannak a tüneteid.Mivel ugye nem tudni pontosan, mikor volt ovulációd, így tényleg pár nap múlva jelezheti még a teszt.

De mindenképpen vigyázz magadra, kíméld magadat:-)))

Én szerintem a napokban mindenképp mensisni fogok, de ugye írtam, mi nem is szeretnénk másik Kisbabát.

2010. szept. 3. 15:59
 8/24 anonim ***** válasza:
szia, hogy vagy? mi újság Veled?
2010. szept. 6. 14:06
 9/24 anonim ***** válasza:
nem zaklatni akarlak ám, de hogy vagy?
2010. szept. 8. 10:50
 10/24 A kérdező kommentje:

Jajj,bocsi! Nem voltam gépközelben!

Dehogy zaklatsz,inkább kedves Tőled,hogy érdekel,mi van velem! :)

Szombaton tesztelek!Megírom,hogy mi lett!!

2010. szept. 8. 22:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!