Vajon melyik lehet? Márciusban szültem, és még nem jött meg egyszer sem.
Szóval nem tudok mihez viszonyítani (időben).
De nagyon olyan érzésem van,hogy újra terhes vagyok!
Már vagy 2 hónapja nem tudok szoptatni,sajnos.
És kb azóta nem védekezünk a párommal.Nem szeretnénk nagy korkülönbséget a kicsik között! :o)
Pár napja már nagyon furán érzem magam.Teljesen úgy vagyok,mint tavaly!Fáradékony vagyok,kicsit ingerült,nem tudom megenni a húst,de ami miatt biztos vagyok benne,az az ,hogy teljesen száraz vagyok.Tehát mindig szokott lenni egy bizonyos mennyiségű (normális) folyásom.De most egy pár napja pont olyan száraz vagyok,mint tavaly,amikor teherbe estem!
Egészen eddig biztos voltam benne,hogy baba van a dologban,de aztán ma nagyon elkezdett fájni a hasam,mint amikor megjön a menses.
Szóval most nem tudom,hogy melyik lehet?Baba,vagy mensi?
Tesztet majd csak hétvége felé csinálok.Előbb nem akarok,mert félek,hogy még nem mutatná ki.
Köszi a válaszokat!
szija, mi lett a teszt eredménye?hogy vagy? tünetek?
vagy talán megjött a vérzésed?
én már 2* is menstruáltam, amióta szültem márciusban.
Szia!
Hát az lett a vége,hogy nem teszteltem szombaton,mert semmi tünetem nem volt,és mivel előtte egy héttel negatív lett,ezért nem is teszteltem.
De most kaptam egy gyógyszert,más dolog miatt,és a papírjára rá volt írva,hogy terhesen nem szabad szedni.
Úgyhogy a biztonság kedvéért előttem egy tesztet ma reggel.ÉS.....pozitív lett!! :D:D
Csak mivel még nem jött meg egyszer sem,ezért nem tudom hány hetes lehetek.
dejóóóóóóóóóóóóó, óriási gratuláció Neked.:-))))
milyen érdekes, hogy mostmár pont nem voltak tüneteid,és most lett pozitív a teszted. Még szerencse, hogy megcsináltad, mielőtt gyógyszert vettél volna be.
Gondolom,elmész orvoshoz ,ő megtudja majd mondani, hány hetes a Kistesó.
Azért minden jót kívánok Nektek, vigyázz mindannyiótokra.
Sok egészséget.
Köszönöm! :)
Igen,pénteken megyek dokihoz!Nagyon kíváncsi vagyok,hogy hát hetes lehetek.
És nagyon aggódok,hogy minden rendben legyen!
Biztos, hogy minden rendben lesz.Miért is ne lenne?
Páromnak is elmeséltem ,hogy Baba lesz mégis nálatok,ő is gratulációját küldi.
Akkor a következő fontos esemény az életetekben a pénteki nap lesz, hááát, én is nagyon kíváncsi vagyok, hány hetes a Picuri...:-)Biztos elküld UH-ra is a doki.
Igen,az UH alapján biztos lehet majd tudni,hogy mekkora a Drága! :)
Köszi a biztatást,aranyos vagy!
Köszi,aranyos vagy,hogy eszedbe jutottam! :)
Ma voltam uh-n,és két hét múlva kell visszamennem,mert egyenlőre csak a petezsákot,és a szikhólyagot látták.
Körülbelül 5 hetes lehetek +/- 1 hét!!
hát nagyon örülök :-)))
két hét múlva biztos, hogy látni és hallani fogjátok már a kis szívdobogását is.
Addig is vigyázz magatokra.
Szia.:-))
Ha voltál UH-on, ugye megírod majd, hogy mit látott a doki?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!