Vajon melyik lehet? Márciusban szültem, és még nem jött meg egyszer sem.
Szóval nem tudok mihez viszonyítani (időben).
De nagyon olyan érzésem van,hogy újra terhes vagyok!
Már vagy 2 hónapja nem tudok szoptatni,sajnos.
És kb azóta nem védekezünk a párommal.Nem szeretnénk nagy korkülönbséget a kicsik között! :o)
Pár napja már nagyon furán érzem magam.Teljesen úgy vagyok,mint tavaly!Fáradékony vagyok,kicsit ingerült,nem tudom megenni a húst,de ami miatt biztos vagyok benne,az az ,hogy teljesen száraz vagyok.Tehát mindig szokott lenni egy bizonyos mennyiségű (normális) folyásom.De most egy pár napja pont olyan száraz vagyok,mint tavaly,amikor teherbe estem!
Egészen eddig biztos voltam benne,hogy baba van a dologban,de aztán ma nagyon elkezdett fájni a hasam,mint amikor megjön a menses.
Szóval most nem tudom,hogy melyik lehet?Baba,vagy mensi?
Tesztet majd csak hétvége felé csinálok.Előbb nem akarok,mert félek,hogy még nem mutatná ki.
Köszi a válaszokat!
Szia!
Minden rendben volt uh-n!!
Van szívhang,7 hetes vagyok, és 8 mm-es a Drága!! :)
Szóval köszönöm a "szurkolást"! :D
Huh, dejó, nagyon örülök.
Akkor mostmár télleg 100 % -os a dolog.Azért tudod, nem semmi, hogy milyen hamar megérezted!!!!:-))))
Akkor mostmár " csak " az van hátra, hogy készülgessetek és várjátok a Kistesót.
Különben hogy vagy? Remélem, hogy jól, mert gondolom, hogy a hét hós " nagyobbik " mellett nem nagyon tudsz pihenni....de azért próbáld ám meg, és mégegyszer nagyon örülök.
Sziasztok, hogy vagytok?
Lehet, hogy már látszik is a pocidon a Kistesó? Hogy mennek a mindennapok?
Szia!
Hát azért még nem látszik,hisz csak holnap lépek a 11.hétbe.
De az előző terhességem miatt maradt hasam elég nagy,és ezért mindig kérdezgetik a rokonok,ismerősök,hogy jön a következő?? :)
Egyenlőre nincs okom panaszra,mert szerencsére elkerült a hányinger.Néha émelygek csak.
De viszont mindig aludnék...olyan álmos vagyok!Remélem ez javulni fog,mert így semmire nincs időm...:P
Kedves Tőled,hogy eszedbe jutottam!
Majd még jelentkezek!
Szia! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!