Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Szerintetek? Gyors válaszokat...

Szerintetek? Gyors válaszokat valaki?

Figyelt kérdés

Holnap reggel csinálok tesztet,de addig is érdekelne a véleményetek...

A mensim megjött,de kevesebb volt a szokottnál és hígabb is,viszont hányinger,émelygés gyötör minden nap(általában reggel és este) :S

valamelyik nap a derekam is elkezdett fájni és tegnap belázasodtam (38'7°C),de ezt a torkomra fogom,mert rettenetesen elkezdett fájni.Az alhasam azóta is szurkál,pedig a mensimnek már vége...

Szerintetek mennyi az esély rá,hogy terhes lehetek mensi mellett...Tudom a teszt a döntő,azt reggel csinálok is,de addig is szeretnék valamelyes válaszokat kapni,vagy esetleg akinél volt már ilyen,mi lett belőle...

Köszönöm a válaszokat!

2013. jún. 12. 15:14
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Nem vagy terhes!
2013. jún. 12. 15:17
 2/13 gabszem ***** válasza:
szerintem most is csinálhatsz tesztet, ne várj reggelig.
2013. jún. 12. 15:17
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
Szinte 100% hogy nem vagy terhes. De egy teszt semmiből sem tart. Az majd válaszol a kérdésedre.
2013. jún. 12. 15:20
 4/13 anonim ***** válasza:
A hányinger korai lenne terhességtől mivel az csak az 5.-6. hét után kezdödik ha van. A láz sem lehet attól, szerintem benyaltál vmi virust attól van a láz és a hányinger. Az hogy kevesebb volt a mensid és szurkál még mindig az utalhat rá, de utalhat másra is, pl cisztára. Mindenképp csinálj tesztet az a biztos, de szerintem sem vagy terhes. Ha nem mulik a szurkálás menj orvoshoz hogy nincs e ciszta vagy ilyesmi.
2013. jún. 12. 15:22
 5/13 anonim ***** válasza:
Szerintem sem vagy terhes. Sajnálom. Max. beteg vagy és ezért furán érzed magad.
2013. jún. 12. 15:23
 6/13 anonim válasza:
Ha menstruálsz akkor nem lesz gyereked.
2013. jún. 12. 15:24
 7/13 anonim ***** válasza:
Nem vagy terhes
2013. jún. 12. 15:50
 8/13 anonim ***** válasza:
Szerintem sem vagy terhes.
2013. jún. 12. 16:08
 9/13 anonim ***** válasza:
Szerintem meg csak akkor zárható ki, ha negatív a teszt. Tény, hogy menstruáció mellett nagyon ritka, de mint írod, nagyon kevés volt. Azt mi nem tudhatjuk, hogy ez mit jelent, szubjektív. A barátnőmnek is "megjött" az első hónapban, de csak nagyon rövid és gyenge volt. De mondom, ez ritka, kevés az esély, de azért nem nulla. Tesztelj, akár most is.
2013. jún. 12. 16:24
 10/13 anonim ***** válasza:
És még azt is hozzátenném, hogy a terhességi tünetek megjelenésének ideje és egyáltalán a megjelenése is egyéni. Nekem minden terhességemnél már a nem várt előtt pár nappal elkezdődött az émelygés, másnak csak a 6-8. héten, és van akinek meg egyáltalán nincs. Nekem meg nem fájt a mellem, van ilyen. Mindenki más.
2013. jún. 12. 16:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!