Szerintetek? Gyors válaszokat valaki?
Figyelt kérdés
Holnap reggel csinálok tesztet,de addig is érdekelne a véleményetek...
A mensim megjött,de kevesebb volt a szokottnál és hígabb is,viszont hányinger,émelygés gyötör minden nap(általában reggel és este) :S
valamelyik nap a derekam is elkezdett fájni és tegnap belázasodtam (38'7°C),de ezt a torkomra fogom,mert rettenetesen elkezdett fájni.Az alhasam azóta is szurkál,pedig a mensimnek már vége...
Szerintetek mennyi az esély rá,hogy terhes lehetek mensi mellett...Tudom a teszt a döntő,azt reggel csinálok is,de addig is szeretnék valamelyes válaszokat kapni,vagy esetleg akinél volt már ilyen,mi lett belőle...
Köszönöm a válaszokat!
2013. jún. 12. 15:14
2/13 gabszem válasza:
szerintem most is csinálhatsz tesztet, ne várj reggelig.
3/13 anonim válasza:
Szinte 100% hogy nem vagy terhes. De egy teszt semmiből sem tart. Az majd válaszol a kérdésedre.
4/13 anonim válasza:
A hányinger korai lenne terhességtől mivel az csak az 5.-6. hét után kezdödik ha van. A láz sem lehet attól, szerintem benyaltál vmi virust attól van a láz és a hányinger. Az hogy kevesebb volt a mensid és szurkál még mindig az utalhat rá, de utalhat másra is, pl cisztára. Mindenképp csinálj tesztet az a biztos, de szerintem sem vagy terhes. Ha nem mulik a szurkálás menj orvoshoz hogy nincs e ciszta vagy ilyesmi.
5/13 anonim válasza:
Szerintem sem vagy terhes. Sajnálom. Max. beteg vagy és ezért furán érzed magad.
6/13 anonim válasza:
Ha menstruálsz akkor nem lesz gyereked.
9/13 anonim válasza:
Szerintem meg csak akkor zárható ki, ha negatív a teszt. Tény, hogy menstruáció mellett nagyon ritka, de mint írod, nagyon kevés volt. Azt mi nem tudhatjuk, hogy ez mit jelent, szubjektív. A barátnőmnek is "megjött" az első hónapban, de csak nagyon rövid és gyenge volt. De mondom, ez ritka, kevés az esély, de azért nem nulla. Tesztelj, akár most is.
10/13 anonim válasza:
És még azt is hozzátenném, hogy a terhességi tünetek megjelenésének ideje és egyáltalán a megjelenése is egyéni. Nekem minden terhességemnél már a nem várt előtt pár nappal elkezdődött az émelygés, másnak csak a 6-8. héten, és van akinek meg egyáltalán nincs. Nekem meg nem fájt a mellem, van ilyen. Mindenki más.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!