Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Számíthatok gyors teherbeesésre?

Számíthatok gyors teherbeesésre?

Figyelt kérdés

December végén hagytam fel az orális fogamzásgátlással. Így a ciklusaim első napjai a következőképpen alakultak: dec28, jan25, márc15, máj 17. Április 10-e óta nem védekezünk.2 napja, hogy néha szúrkál az egyik oldalam, ezt peteérésnek vélem (március végén is éreztem). Valóban az lenne?

Nagyjából kétnaponta vagyunk együtt.

2013. jún. 1. 12:28
 1/6 anonim ***** válasza:
? Ovuteszt? Hő?
2013. jún. 1. 12:50
 2/6 anonim ***** válasza:

Ne haragudj de mégis honnan tudjuk hogy neked gyors lesz-e vagy sem.....max akkor TIPPELHETNÉNK !!!!! ha lett volna átjárhatoságid hormonpaneled párodnak spermavizsgálata akkor TALÁN!!! lehetne erre a kérdésre valamit írni....

Valoszínü a peteérést érzed igen

2013. jún. 1. 13:29
 3/6 A kérdező kommentje:

Mivel váltott műszakban dolgozom, a hőmet nem tudom mérni.

Az ovu-tesztet megpróbálom majd, ha most a testem jelzéseire hallgatva, valamint a gyakori aktussal nem járunk eredménnyel.

Az átjárhatósági vizsgálatot későbbre hagynám.

Lehet abszurd kérdésem volt, valszeg biztatásra és nyugtatásra vágyom, hogy sikerülni fog.

2013. jún. 1. 14:01
 4/6 anonim ***** válasza:
Hát így hogy nincs normális ciklusod egyenlőre nem valószínű, várjál még pár hónapot ha nem rövidülnek a ciklusok irány egy hormonvizsgálat.
2013. jún. 1. 15:34
 5/6 sumergo ***** válasza:
Nekem nagyon pontos volt a ciklusom mindig, mégsem volt egyszerű teherbe esnem. Sajnos ez ennél sokkal bonyolultabb.... De sok sikert, és reméljük neked mielőbb összejön.
2013. jún. 1. 16:28
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a biztatást, reméljük a legjobbakat!
2013. jún. 1. 17:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!