Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Hereviszertagulat utani...

Hereviszertagulat utani operacio soran, mennyivel jobb az eselyunk a teherbeesesre mint azelott?

Figyelt kérdés
A parom rossz eredmenyei (1 millio/ml)utan ,elmentunk egy urologushoz ,aki ranezesre megallapitotta,hogy hereviszer tagulata van.Felirt 3 honapos vitaminkurat, a PROFERTILT,abbol mar a masodik doboznal tartunk es ket hete esett tul a laporoszkopos hereviszer muteten.Nagyon izgulok,hogy milyen lessz 3 honap mulva az eredmeny isment,de igazabol inkabb felek mint izgulok.Nalatok mik voltak a tapasztalatok? Jo lenne tapasztalt paroktol hallani par jo tanacsot.

2013. ápr. 18. 16:23
 1/9 anonim ***** válasza:

Mindenképp vállalkozzon a párod a műtétre, mert enélkül szinte nincs is esélyetek babára. a férjemnek az mondta az urológusa, h ilyen eredmények mellett kb 100 éven át kellene próbálkoznia, h egyszer összejöjjön a baba, de még az sem garantált. Tavaly júliusban megműtötték, 9 hétig lábadozott. olyan szeptember környékén közeledhettünk egymáshoz újra :-), novemberben meg is fogant a baba!

sok sikert!

2013. ápr. 18. 16:29
 2/9 A kérdező kommentje:
nagyon szepen koszonom,jo hallani ilyen dolgokrol,de leirtam,hogy mi is tulestunk mar 2 hete a muteten :)
2013. ápr. 18. 16:32
 3/9 anonim ***** válasza:
bocsi, zajlik körülöttem az élet, csak fél szemmel vagyok itt :)
2013. ápr. 18. 16:34
 4/9 anonim ***** válasza:
Szia! Nekem is most fogják műteni a férjem. Bár neki nagyon jó lett a spermaképe, csak picit renyhébben mozog mint kellene a tágulat miatt. De mindenképpen meg kell műteni, mert elég nagy a visszér, és később rohamosan romolhat. Nekünk azt mondta a doki, hogy 70%-al javul a spermakép a műtét után. Sokan mondták, hogy 6hónapon belül szinte mindenki babás lett a műtét után.
2013. ápr. 18. 18:33
 5/9 anonim ***** válasza:
Szia a férjemet is műtötték tavaly márciusban. Neki a műtét előtt 8 millió volt a spermaszáma. Aztán három hónappal a műtét után 15millió. De mondták hogy még javulni fog. És augusztusban összejött a bébike. :) Most vagyok 38 hetes terhes. És azt csak csöndben jegyzem meg hogy nekem mind a két petevezetékem el van záródva. Úgyhogy fel a fejjel, kitartás és drukkolok nektek! :)
2013. ápr. 21. 20:47
 6/9 anonim ***** válasza:

Szia, egy barátom ment el erre a műtétre, előtte 7 évig próbálkoztsk eredménytelenül. Pár hónappal a műtét után már megfogant a pici baba!! :-)

Sok sikert:-)

2013. ápr. 21. 21:07
 7/9 A kérdező kommentje:
De jo hallani ilyen pozotiv tapasztalatokat.Bar nekunk is sikerulne es mindenkinek jo babazast.
2013. ápr. 22. 10:06
 8/9 anonim ***** válasza:

Kedves Kérdező,

mi újság veletek, hogy alakultak azóta a dolgaitok?

2014. febr. 18. 23:22
 9/9 A kérdező kommentje:

Ne haragudjatok,hogy azota nem tudattam magunkrol semmit,Hat mit ne mondjak,a mutet utan 3 honappal megfogant a babocank,es a napokban varjuk az erkezeset :)

Mostmar en is hiszek ebben a mutet utani 3ik honapban :)

2014. ápr. 25. 12:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!