Jövőhéten kezdünk bele a baba-projektbe van valaki még így? :-)
Figyelt kérdés
Ha igen írjátok meg mik a fejlemények. Drukkoljunk egymásnak! Mi nagyon szeretnénk a picit. :-)2013. jún. 9. 15:43
1/6 anonim válasza:
Mi 2 hónapja kezdtünk bele, de megint nem jött össze..:( nagyon szomorú vagyok!!
2/6 anonim válasza:
Mi májusban kezdtünk el próbálkozni....de ez nem sikerült,viszont a júniusban most nagyon bízok!!!
3/6 A kérdező kommentje:
Bízzunk benne együtt! Én nagyon drukkolok. Írjátok meg a fejleményeket!!!
2013. jún. 10. 22:18
4/6 anonim válasza:
Mi 4.hónapja próbálkozunk,és még nem sikerült sajnos. De reménykedem. Nektek sok sikert.
5/6 anonim válasza:
mi most kezdtünk el ebben a hónapban. mindketten nagyon szeretnénk, együttlét után szoktuk is simogatni a hasam, hogy segítsük a srácokat hogy célba jussanak : DD bár tudom hogy ez valójában nem segít, de az ilyen játékos, vicces dolgok szerintem használhatnak :) nagyon örülnék ha az első hónapban sikerülne. nektek is nagyon szurkolok! :))
6/6 anonim válasza:
Úgyszint..mi is nektek..:) Nagyon türelmetlen vagyok ennyi a bay.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!