Van közületek itt olyan, akik úgy vágtak bele a baba projektbe, hogy az édesanyja nem tud róla?
Hát, én se anyámmal beszéltem meg :D
Attól függetlenül, hogy szeretem Őt :)
én
de az Anyósom tudja, mert túl kíváncsi volt. Legszívesebben csak a jó hírt mondtam volna nekik. így sokkal kellemetlenebb, hogy tudják, mióta próbálkozunk és ők is türelmetlenkednek
Azt hittem csak én nem osztottam meg vele, hogy próbálkozunk :) De akkor látom, hogy más sem. Mondjuk elég közel lakik hozzánk.
22/L
Első baba tervezést nem tudta,orra alá toltam a pozi tesztet,és nem történt semmi.Pedig én bőgtem,mint a hülye.Vagy örült,v nem tudta hirtelen mit csináljon...
A másodikra 7 hónapot vártunk,és sokszor borultam ki,így tudta,h miért vagyok ingerült,meg rosszkedvű.
Most 7 hetes vagyok,de nem tudja,h úton van a 2. unoka.Bár a szomszéd már megkérdezte,h nem várok e esetleg babát.... 2.terhességnél így látszódna a 7.hét környékén..??? Nem hiszem,azt mtam,neki,h nem!! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!