A párommal babát tervezünk, bele is kezdtünk a baba projektbe. Ezek a dolgok természetesek?
Szia!
Ha 22-én jött meg, és 28 naposak a ciklusaid, akkor nem 17 nap van hátra, hanem a 17-ik napon vagy ma. A legtermékenyebb napod a 14-ik, vagyis 7-e. Ha tényleg aznap volt ovud, akkor most kezd nagyon meredeken emelkedni a progeszteron szinted, ez okozhatja a mellfeszülést. Ez akár a ciklus végéig így maradhat, de nem feltétlenül. Elméletileg 22-én (nem) kell megjönnie a következő vérzésednek.
Csakhogy ez a kördiagram egy 28 napos ciklussal számol.
Ha 22.-én jött meg, és 16-18 napod van menzeszig, akkor nem 28 napos a ciklusod, hanem 33-35.
Akkor meg később van ovud, nem a 14. napon, mint 28 napos ciklusnál....
Hány naposak szoktak lenni a ciklusaid?
Én mikor terhes lettem a peteérés után 2-3 nappal már nagyon érzékenyek lettek a melleim, fájtak érintésre, sokkal jobban, mint ahogy mensi előtt szokott. Én ekkor már tudtam, hogy sikerült a baba. A tested jelez, csak ismerni kell e jeleket (de ez nem mindenkinél van így).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!