Milyen vastag méhnyálkahártyával lehet teherbe esni?
Figyelt kérdés
Ma voltam nődokinál azt mondta most van peteérésem, 9mm-es a méhnyálkahártyám. Elegendő ez hozzá?2013. márc. 8. 17:04
1/8 anonim válasza:
Óóó,nyugi!!Ez tökéletes.És beágyazódásig még vastagodni is fog.Sok sikert!:)
2/8 A kérdező kommentje:
köszi :))))
2013. márc. 8. 17:11
3/8 anonim válasza:
Nekem azt mondta egyszer rég a dokim, hogy 7 feletti, de inkább 10mm. Szerintem a tiéd teljesen megfelelő lesz :)
4/8 A kérdező kommentje:
ment nektek a zöld kéz :)
2013. márc. 8. 17:17
5/8 anonim válasza:
Nekem kicsi és mégis terhes lettem :)
6/8 anonim válasza:
Ez az én kérdésem volt, ennyit arról hogy minimum 8 mm-nek kell lennie ahhoz hogy teherbe ess... Azóta már másfél éves nagyfiú és tökéletesen egészséges, a terhesség és a szülés is zökkenőmentes volt.
A kérdésem:
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__terhes..
7/8 anonim válasza:
Bizony, csodálatos a női test, és produkálhat az élet csodákat :-)
Az én dokim is azt mondta, hogy 8 mm-től már nincs gond, simán be tud ágyazódni, de amikor csak 6 mm volt a tüszőrepi után, akkor adott Utrogestant, hogy ha létrejön a megtermékenyülés, akkor segítsen a terhesség megtartásában.
Szóval a 9 mm az tökéletes!:-)
Ezen már nem fog múlni! Megy a drukk neked!
8/8 A kérdező kommentje:
köszönöm, reménykedek :)
2013. márc. 9. 09:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!