Igaz az hogy a sovány nők nehezebben esnek teherbe?
Figyelt kérdés
2013. márc. 7. 19:43
1/11 anonim válasza:
szerintem nem. nekem van egy már-már alultáplált kategóriába tartozó ismerősöm és nagyon hamar teherbe esett.
2/11 anonim válasza:
Soványak nem,kórosan soványak igen.
3/11 anonim válasza:
Bizonyos testzsir szazalek alatt leall a peteeres. Ez biztos. Nem tul tudomanyos megfigyelesem szerint, aki mindig is vekony volt annal nincs gond. Aki lefogy, ott szervezet felhagy a letezeshez nem szuksegszeru funkciokkal. Sajat esetem: 60-rol 52,5-re fogytam 3 honap alatt sporttal es egeszseges taplalkozassal, es leallt a peteeresem. Tuti, orvos ellenorizte. Kesobb 56 voltam, amikir teherbe estem.
4/11 anonim válasza:
Én az vagyok és könnyen esem teherbe,más sovány barinőm is,úgyhogy más dolgoktól függ.
5/11 anonim válasza:
Én persze nem tartottam magam soványnak, úgy gondoltam, ont jó a súlyom, a dokim mondta, hogy igazán felszedhettem volna néhány kilót a terhességem előtt. Már az első próbálkozásunk sikeres volt:-) Üdv.
6/11 anonim válasza:
nem hiszem. De terhesség alatt többet hízhatnak.
Nekem is rögtön felugrott 5 kg, aztán utána lelassult a hízás. Kövér ismerősöm meg alig hízott, de ő is hamar terhes lett :)
7/11 anonim válasza:
175cm, 57kg - nem tudom, ez a sovány kategória-e, mindenesetre ezzel a súllyal háromszor lettem azonnal babás, amint akartuk. :-)
8/11 anonim válasza:
Szerintem is úgy van, hogy aki világéletében sovány volt, annál nem befolyásolja. Nekem egyik barátnőm elképesztően sovány, de mindig is az volt, olyan 45-50 kg között mozog a súlya, három gyereke van.
9/11 anonim válasza:
a kórosan sovány nők esnek nehezen teherbe. náluk gyakori a menstruáció elmaradása is.
10/11 anonim válasza:
Igen! Czeizel Endre is elmondta, hogy a sikeres beágyazódáshoz szükséges hormonok a zsírszövetben tudnak optimálisan termelődni, és sokszor egyből megoldódik a meddőség, ha a nő hízik egy kicsit. Több olyan vékony családtagom is van, akik csak bizonyos kiló fölött tudtak teherbe esni, alatta nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!