Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ez normális? Volt valaki ugy...

Ez normális? Volt valaki ugy mit én, és babás lett annak ellenére, hogy megjött neki?

Figyelt kérdés
Tegnapelött (6.-án) jött meg sajnos a menzeszem, ami általában 4-5 napos. Az első 3 napban normális mennyiség szokott lenni, most viszont keveslem, sőt a 3. nap( az az a mai)szinte alig van vérzésem.. Az arcom is kipattanásodott, ami általában jelzi a menzeszemet, miután meg elmulik, ugy tünnek el a pattanások is..
2013. jún. 8. 21:24
 1/8 anonim ***** válasza:
Erre nagyon kicsi az esély szerintem.De ha ugy érzed tesztelj ha normálisan jött meg én nem reménykednék.
2013. jún. 8. 21:38
 2/8 anonim ***** válasza:
Szia!Nem akarlak paráztatni de mellettem szuszog az 5hónapos kisfiam aki gyógyszer és menszesz mellett "készült". Csak 2 napig volt meg nekem akkor.Szerintem csinàlj tesztet.
2013. jún. 8. 21:45
 3/8 A kérdező kommentje:
Én már szeretnék babát, a hatodik hónapja próbálkozunk de sehol semmi.Mikor csináljak tesztet? A remény hal meg utoljára! Utolsó! Gratulálok a gyerkőchöz!! :)
2013. jún. 8. 21:50
 4/8 A kérdező kommentje:
Utolsó! írtad hogy két napig tartott a menzeszed.Gondolom ennél tovább szokott tartani.A harmadik napon szinte semmi nem volt?
2013. jún. 8. 21:59
 5/8 anonim ***** válasza:
Az a helyzet,h nálam is igy volt,általában 4-5 naposak,de akkor csak 2 napig tartott,ebből is csak 1iken volt több vér,én is gondoltam arra,h lehet,h terhesség,de vh tesztelni nem merek,m nem igazán hiszem el,h ilyen szerencsém lenne,azóta már ott tartok,h hétfőn kell,h újra megjöjjön,de rem.most nem fog.
2013. jún. 8. 23:40
 6/8 anonim ***** válasza:
Nálam is úgy volt, hogy egy 4-6 napos vérzés helyett 3-4 naposra sikerült. Aztán rá 2 hétre megint pár nap vérzés. 2 éves a gyerkőc.
2013. jún. 9. 18:28
 7/8 anonim ***** válasza:
Szia! Nekem tartott 2 napig.3. nap mutatóba volt csak valami,de elhanyagólható. Amúgy 3-4 napig szokott meglenni.
2013. jún. 10. 10:15
 8/8 anonim ***** válasza:
2es,de az a 2nap rendes vérzés volt,v csak alig?
2013. jún. 10. 11:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!