Nők! Hogy jutottatok arra a következtetésre, hogy babát szeretnétek?
Mindent szívesen fogadok:)
köszönöm a válaszokat
L
Sziasztok!
Én 28/F vagyok, a feleségem 17/L. Nálunk elég egyszerűen jött az ötlet, ugyanis feleségem mindig is fiatal anyuka szeretett volna lenni. Igaz neki nincs munkája, sosem dolgozott, de nekem elég jó munkahelyem/fizetésem van. Szóval ő döntött, én meg nem hadakoztam ellene. Kezdetben sokat beszélgettünk hogy meg tudjuk-e teremteni az anyagi körülményeket a gyerekhez, de úgy éreztem képesek leszünk rá, legvégső esetben a szülők is tudnak segíteni.
De ahogy én ismerem a feleségemet, ez legfőképpen azon múlik hogy mikor érzed úgy hogy egy babával lenne tökéletes az életed, és arra vágysz hogy egy négylábú kis mászóka kövessen éveken át még a vécére is, és megtaníthasd neki az élet dolgait. Ez az egy dolog dönt el mindent. Nem számít az anyagi háttér, a családi háttér, semmi. Ha egy nő erre vágyik, akkor ez is fog történni. Szerintem ez belső indíttatás, és nem pedig ésszel meghatározható dolog.
Szerintem az élet legszebb dolga az amikor szülővé válik az ember.
5 évvel ezelőtt becsúszott egy baba de sajnos nem maradt meg. :( Akkor eldöntöttük mostantól minden erőnkkel azon leszünk h a következő sikerüljön és sokkal több mindenünk meglegyen. Sikerült saját lakás, autó, munka, hitelünk nincs. Akkor elkezdtük beszélni h akkor jöhet? Közbe sógoromék bejelentették h jön a baba. Na ennél nem is kellett több belevágtunk. :) VÁrtunk rá pár hónapot de aztán csak sikerült. 4 hónapos a gyönyörű kislányunk! :)
Nem bántam meg h így alakult. Imádom a kislányunkat. Csak nehéz felejteni h 5 évvel ezelőtt kezdődhetett volna minden. Az viszont vigasztal h több mindent sikerült azóta megteremtenünk. :) Én 25 éves vagyok a férjem 27.
Mindig is nagycsaládos anyuka szerettem volna lenni, s fiatalon akartam szülni. A társam azonban csak egy éve találtam meg, most 8 hónap együttélés után bele is vágtunk a közepébe. Ő 27, én 23.
Van diplomám, szakmám, 1 év munkaviszonyom,(előtte diákként dolgoztam 3 évet), de számomra legfontosabb a család. Mint tűzhely, otthon is maradnék a gyerekekkel, ha ezt anyagilag meg tudjuk majd oldani. 3-4 gyermekre vágyunk.
Szerintem ezt mindenki érzi, hogy neki mi a fontos, miben tud kiteljesedni....
Hány éves vagy?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!