Mikor már odáig jutottatok?
Mikor már odáig jutottatok hogy babát szeretnétek s eltelik egy éve kettő vagy 3 elfilóztatok akkor mi a frásznak szedtünk gyógyszert ha nem estünk teherbe ha nem védekezünk?
mert én ezen vagyok kibuktam fél évig nme védekeztünk s még mindig nincs baba pont akkor mikor akarunk!!!akkor meg minek költöttem havonat 3 havonta gyógyszerre

Nekem anno azt mondta a biológia tanárnőm, hogy két dolog van, amiért egy nő mindenre képes:
1. Először azért, hogy ne legyen terhes.
2. Másodszor meg azért, hogy terhes legyen.
Ez nagyon igaz, és általánosságban elmondható, hogy aki nem akar gyereket, és nem védekezik az terhes lesz (aztán meg eldobja). Aki meg akar gyereket és bármit megtenne érte, annak meg sehogysem sikerül :-(
(több, mint két éve sikertelen anyajelölt vagyok )

Hmmm...
19 évesen szültem a lányomat, császárral (toxémia miatt, mielőtt azt gondolnátok, én akartam a dolgot). Ezután tizensok évig szedtem fogamzásgátlót. Közben elváltam, megismertem a mostani páromat, és szerettünk volna babát. Nem jött, kivizsgálások, miegyéb. Méhtükrözésnél derült ki, hogy a belső varratom nem felszívódó cérnával volt, ez befordult a méhembe, és spirálként működött.
Igen, azóta nagyon sokszor fordult meg a fejemben, hogy évekig totál fölöslegesen szedtem a tabit!!! :-((

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!