Teljesen odáig vagyok! 18. án lesz 1 hónapja hogy késik! Elég sok furcsa dolgot vettem észre! De kb.10 nap késés után csináltam tesztet de negatív lett! Most lehet terhesség vagy sem?
Figyelt kérdés
2009. márc. 12. 15:20
1/4 anonim válasza:
Szia.
Csinálj még egy tesztet és akármi lesz az eredmény irány a doki , én azt sem értem hogy birtad ki eddig hogy nem mentél dokihoz....
2/4 anonim válasza:
Sok mindentol fugg! Reggeli vizeletbol csinalj ujra tesztet, es ha negativ, akkor fordulj orvoshoz o tobbet tud neked segiteni! De szerintem ennyi ido utan mar ki kene mutassa, a terheseget!
3/4 anonim válasza:
Nekem 50 napig nem jött meg rendesen egy hormontabletta és a cickafark tea miatt, 3 tesztem volt negíatív peteérésem se volt. Mikor bejelentkeztem a dokihoz, aznap megjött. :( Sztem menj orvoshoz.
4/4 anonim válasza:
Szia, csatlakozom az előttem írókhoz, menj el az orvosodhoz, hormonális probléma is lehet a háttérben. Nekem múlt hónapban alig volt meg, 5-6 nap helyett csak 2-3 napig (szinte vér nélkül), úgy gondoltam, hogy terhes vagyok, elmentem a dokihoz, persze nincs baba és azt mondta, hogy akaratlanul ugyan, de én változtattam meg magamnak a mensimet, mert annyira akartam a kisbabát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!