Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Akik már félig - meddig...

Akik már félig - meddig feladtátok a reményt! Hogy jutottatok ideáig, és mihez kezdtek most?

Figyelt kérdés
2009. febr. 16. 12:12
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%

Szia. Én sajna túl vagyok egy vetélésen és PCO-m van. Nagyon magam alatt voltam, és amikor elkezdtem szedni a clostit semmi nem történt az első hónapban. Aztán a következőben mikor nem szedtem, kevesebb időm volt az önsajnálatra és a teherbeesés gondolatára, elég stresszes volt mert a szakdolgozatomat írtam, így szinte az egész időmet az kötötte le. Most meg a 7. hétben vagyok! Szóval nem igaz hogy feladtam (talán egy picit), hanem inkább mással foglalkoztam. Persze sokat jutott az eszembe, de nem annyit mint addig. És sikerült!

Kívánok mindenkinek babásodást!!!

2009. febr. 16. 12:21
 2/15 anonim ***** válasza:
100%
Szia ! Mi lassan egy éve hogy próbálkozunk egyre nehezebb. Ha volt akkor múlt héten volt pé-m. 2 naponta rápróbálkoztunk de valahogy azt érzem hogy hiába volt minden pedig most lenne a beágyazódás - ha sikerult - de már most teljesen reményvesztett vagyok. Pedig eldontottem hogy nem fogok foglalkozni vele de erre képtelen vagyok. Nem tudom hogy lesz tovább. Muszály osszeszednem magam lelkileg ez a legnehezebb.Kivárom a jovo hetet aztán megyek dokihoz. Lehet tud ajánlani valamit aminek segítségével rovid idon belul sikerul. Márcsak ebben bízhatok.
2009. febr. 16. 12:37
 3/15 A kérdező kommentje:

Az én borús hangulatomhoz legfőképpen az orvosok hozzáállása járult hozzá. 3 orvoson vagyok túl másfél év alatt, és szinte semmi se történt, vagy feleslegesen húzták az időt, vagy felelőtlenül írak gyógyszert, vizsgálat nélkül.Azóta se derült ki mi a baj, és hiába mondom el azt hogy én sejtem mi a baj, nem érdekli őket.Teljesen tehetetlenül tűröm, hogy az orvosok kényük- kedvük szerint próbálkozgassanak, meg húzzák az időt, hogy minél több pénzt vasaljanak ki belőlem.

Már nem tudom, hova fordulhatnék, ahol komolyan vesznek, hiszem képes vagyok a terehsségre, szültem is,olyan nagy baj nem lehet velem(már van egy 2,5 éves kisfiam)...

2009. febr. 16. 13:04
 4/15 anonim ***** válasza:
52%
Hát igen sajnos ki vagyunk az orvosoknak szolgáltatva rendesen. Nekik mindegy....Egy vagyunk a sok kozul. Vagy sikerul vagy nem kevés a lelkiismeretes orvos aki emberszámba vesz. Mindet jobban érdekli mennyi van a borítékba mint az hogy mi a panasz és hogyan lehetne segíteni majd felír egy általános gyógyszert aztán ennyi. Mocskos egy világban élunk:(. Nem mindenki engedheti meg magának hogy tizenezrekkel tomje a doki zsebét mindhiába.
2009. febr. 16. 13:18
 5/15 anonim ***** válasza:

Szia!

Ne haragudj, hogy belekérdezek de Te mit sejtesz, mi lehet a baj?

Nekem is van egy kislányom, és szeretné még egy babát...

Sajna nálam is van probléma, de nekem egyenlőre regenerálódnom kell, missed ab és sok minden után.

2009. febr. 16. 13:23
 6/15 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

Sajnos az orvosokhoz én is csak "rosszat"tudok írni. Másfél éve nem jött a baba mikor kiderült hogy endometriózisom van. Megműtöttek. A dokim(aki mellesleg már 10 éve volt az),mikor kértem hogy mikor beszélhetnék vele a betegségről hiszen nem is tudok róla semmit szolidan elhajtott hogy minek és menjek a maszek rendelőbe és meg kell szűntetni a ciklusom. Mondanom se kell én már nem bíztam benne. Kerestem más orvost. Hónapokig fizettem a borsos 10 ezreket 10 perc beszédért meg az uh-ért. Végül már én könyörögtem ki egy hormonvizsgálatot, amit nem akart mert hogy szabályos a ciklusom tuti nincs baj.(Bár valamiért csak nem jön a bébi). Én bevállalnék már mindent egy piciért. 30 éves vagyok első baba lenne, ilyen betegség mellett azért szerintem többet is lehetett volna foglalkozni velem.:(

Most ismét orvost váltottam. Csak 1 hónap múlva kaptam hozzá időpontot most ismét bizakodunk, hogy hátha ő lesz "az igazi" aki majd segíteni is tud és végre a több hónapi bizonytalanságomat(hogy mi is a helyzet a pocakomban) eloszlatja.

Nektek nagyon sok sikert és jó egészséget

2009. febr. 16. 13:45
 7/15 anonim ***** válasza:
Senki ne adja fel! A bartátnőm már közel van a 40-hez, több éve reménytelenül próbálkoztak, már be volt jelentkezve lombikra, most meg spontán terhes lett! SENKI NE KESEREDJEN EL, fel a fejjel, és kitartás!
2009. febr. 16. 13:48
 8/15 anonim ***** válasza:
SZERINTED MI A BAJ?
2009. febr. 16. 13:49
 9/15 A kérdező kommentje:

Én 2 dologra gondolok: mivel császárral szültem,ami nagyon nehezen gyógyult, majd utána jópárszor fel voltam fázva, és csak magamat kezeltem, ezért nagy az esélye szerintem a petevezeték elzáródásnak. De egyszerűen nem lehet a dokiból kicsikarni ezt a vizsgálatot.(amúgy nagyon félek tőle, de bevállanám).A másik "csak egyszerű " hormonprobléma,a sárgatest elégtelenség (ami nehezíti a beágyazódást, és az első 3 hónapban vetéléshez is vezethet, ha nem kezelik), mert volt ugyan hormonvizsgálatom, de erre nem tért ki.Mivel peteérésem van, meg is reped a tüsző(uh.szerint) rendszeres a ciklusom, nincs cisztám, a férjemmel is minden oké.Csak ezekre tudok gondolni.

De hiába hajtogatom ezeket az orvosoknak, ők csak húzzák az időt, ami több szempontból is nagyon rossz, a korom miatt is( 32 vagyok), és anyagilag is, mert úgy terveztük, hogy egyszerre "letudjuk " a 2 babát, és utána megyek dolgozni vissza.Már csak gyest kapok, bölcsi nincs, a baba nem jön. De ez nem érdekli az orvosokat, csak az, hogy minél hosszabb ideig adogassuk nekik a borítékot, hiszen ha egy -kettő kikezel, akkor az neki anyagi veszeteség...

2009. febr. 16. 13:50
 10/15 anonim ***** válasza:

Menj el magánvérvételi rendelőbe, ott megnéznek mindent amit csak kérsz (pl.Prolabor Kft., írd be a googleba és felhozza milyen vizsgálatot és mennyiért csinálnak)

A menzi 3. napján a következő hormonokat javasolnám: LH, FSH, POLAKTIN, PROGESZETON, TSH, összradiol. A ciklus 21. napján PROGESZTERON. A sárgatest elégtelenséget az alacsony progeszteronszint okozza, de általában - tudtommal- ez a teherbeesésnek nem akadálya, csak akár korai vetéléshez vezet. Van aki szed progeszteron tartalmú (pl.utrogestan) készítményt a ciklus 2. felében, mert ez segít a megtapadásban, de ez csak nagyon alacsony progeszteron szint esetén szükséges. Remélem segítettem egy picit. Milyen hormonokat néztek nálad?

2009. febr. 16. 14:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!