Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Akik már félig - meddig...

Akik már félig - meddig feladtátok a reményt! Hogy jutottatok ideáig, és mihez kezdtek most?

Figyelt kérdés
2009. febr. 16. 12:12
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Igen, köszi, lehet , hogy megpróbálom így a vérvételt.Nekem a 3 napon volt csak , mert azt mondta a doki hogy a progeszteron eredményére 5 hetet kell várni.
2009. febr. 16. 14:17
 12/15 A kérdező kommentje:
A TSH, és a PROGESZETERON hiányzik, bár alig bírok eligazodni a leleten....
2009. febr. 16. 14:21
 13/15 anonim ***** válasza:
Az előző vagyok. A progeszteron fontos a 21. napon. Ha tényleg nagyon alacsony, akkor nem tud megtapadni a baba. A TSH pajzsmirigyhormon, de ha ez nincs rendben, akkor ez is nagyon be tud kavarni minden téren. Bármi kérdésed van írj, ha tudok segítek! Sok sikert!
2009. febr. 16. 15:14
 14/15 A kérdező kommentje:
Köszi, nagyon kedves vagy!Nem értem, hogy miért nem küldött a 21.napon.Ráadásul nekem volt gond a pajzsmirigyemmel, strumával műtöttek, igaz már 12éve, de ki tudja, hogy pl. az első terhesség alatt mi történt a hormonokkkal...
2009. febr. 16. 15:29
 15/15 anonim ***** válasza:
TSH-t a háziorvosod is csináltathat, továbbá ha már volt gondod a pajzsmirigyeddel, szerintem kérj beutalót a háziorvosodtól endokrinológushoz, és remélhetőleg ő majd egy sor hormonvizsgálatot megcsinál. Progeszteront is, ami nem létezik, hogy három hét! Nálam néhány nap volt.(Tapasztalatból tudom, én is ezt tettem, de én többszöri vetélés miatt jártam ezt az utat.) Egyébként én még azt is megtettem, hogy egy későbbi ciklusban a 21. napon beutaló nélkül elmentem a körzetbe tartozó szakrendelő laborjába, és kifizettem a progeszteron vérvizsgálatot, kb. 3200 Ft volt. (Persze előtte megérdeklődtem, hogy van-e erre lehetőség.) (Igaz, itt ki valakinek ki kellene értékelnie az eredményt, de engem az elmúlt három évben már annyiszor vizsgáltak, hogy bizonyos értékekről már én is tudom, hogy jó-e vagy nem, és el tudom dönteni, hogy elmenjek-e nőgyógyászhoz, vagy nem.)
2009. febr. 17. 10:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!