Vajon lehet ebből meg baba?!
Figyelt kérdés
Sziasztok!Fiatal anyuka vagyok 1éves a kislányom,8 hónapos koráig szopott,hirtelen elapadtam...ez januárban volt!2hónapja nem védekezünk semmivel!most megjött de nem olyan mint szokott kevesebb volt és igen csak gorcsoltem.pedig eddig nem szokot sose fájni,a 3hónapban szülés után meg is jött és szépen beállt!viszont most mindig tele a cicim folyik belőle a tej de csak este fürdés körül és nagyon érzékeny!etvagyam megnőtt kívánok dolgokat faradekony vagyok és állandóan fáj a fejem és vérzik az orrom...elképesztő h baba van a dologban?:)2013. jún. 4. 23:18
1/1 anonim válasza:
Csinalj tesztet es megtudod. Ha pozitiv, akkor irany az orvos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!