Vajon lehet meg baba?
14-re nem vartam,de tegnap mar fajt a derekam,kicsit a melleim(amugy sosem szoktak)
S este mar fura mindjart megjon erzesem volt,ma reggel is es mire a munkahelyemre ertem meg is jott,illetve barnaztam,de egesz nap eleg volt egy tampon,sot boven eleg!Kesoi peteresem volt kb.most vagyok a peteres utani 6.napon.Vajon lehet ez beagyazodas?Lehet meg baba?2nappal elobb jott ez,mint ahogy amugy meg kellett volna jonnie!!!!!
Jaj annyira felek,ugy szeretnem ha baba lenne!!!!!Olxan jo olvasni,hogy vannesely igy is a babara!
Csutortokon nem kellett volna megjonnie,ezert is fura!Mult heten voktunk egyutt es ra 2napra volt pozi az ovu teszt!!Mindez a ciklusom 19.napjan!Holnap akkor kiderul mi ez,remelem nem jon meg!Nagyon,de nagyon koszonom a biztatast!!!!
Szia! Miből tudod hogy késői peteérés volt? CSináltál Lh tesztet??
Amugy meg simán lehet beágyazódás, ha valóban a 6ik napodon vagy peteérés után.Mert Peteérés után 14 napon jön meg.HA késői volt a pé-d akkor késni fog a menzeszed..Legalábbis nállam igy van mindig.Pontosan 14 napra rá megjön.
Viszont ha nem 100 az h késői peteérésed volt, csak a hasfájásból gondoltad, akkor sztem mensi.
Mindegy azért drukkolok.. Ha elmúlik akkor van remény sztem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!