Vajon terhes vagyok?
Figyelt kérdés
Rendszertelen mensimre kaptam gyógyszert ami úgy néz ki helyreállította.Most viszont 10 napja késik,sokszor hányingerem van,fáradt vagyok,viszont szinte semmit sem kívánok,nincs étvágyam.Lehet hogy baba van a dologban? :)2013. febr. 28. 21:02
1/14 anonim válasza:
tesztelj egyet. Már ki kell mutassa.
3/14 anonim válasza:
teszt,elég valószinű hogy pici nyomja a nagyot!Gratulálok!:)
4/14 anonim válasza:
Hát, lehet, de tesztelj, az a biztos! Holnap reggel, elsőből! És majd írd meg! :)
5/14 A kérdező kommentje:
Rendben,írni fogok.Szurkoljatok :)
2013. febr. 28. 21:27
6/14 anonim válasza:
Hogy bírtál ki 10 napot, hogy ne tesztelj?:)
Írj majd hogy mi lett az eredmény!
7/14 anonim válasza:
Mikor tesztelsz? Van teszted? Tesztelj most:D
8/14 A kérdező kommentje:
Az a baj hogy nincsen tesztem itthon,ez azt jelenti hogy holnapi első kizárva :( max szombaton tudom megcsinálni.De írni fogok :) Azért bírtam ki idáig mert sokat hallottam hogy csak több hét terhességet mutattak ki a tesztek.
2013. febr. 28. 22:00
9/14 anonim válasza:
Kérdező! Reggel pisilj bele egy pohárba, az 24 óráig eltartható!
10/14 anonim válasza:
10 napos késésnél már általában simán kimutatja délutániból is! De ha megpróbálod, hogy előtte 4 óráig nem iszol és nem pisilsz, akkor még nagyobb az esélye!
Hajrá! Várjuk az eredményt!
(Azért az ritka, mikor több hetes késésig nem mutatja, általában a mensi napján már sokaknak pozitív. Én mondjuk a kislányomnál 1 napos késéssel csináltam először, de akkor már elég erős volt, simán látszott volna előtte való nap is.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!