Vajon azoknak a pároknak is "összejöhet" a baba, akik nem sexelnek "túl sűrűn"?
Elvileg igen, de ki szeretne olyan gyereket akit nemn azért csináltak mert szeretik egymást az emberek.
Èn nem tudnék csak azért együtt lenni a párommal hogy gyereket csináljunk.
Elvileg igen, sőt vannak olyan dokik, akik nem is javasolják azt, hogy folyton d*gjanak. Bár a nagy számok törvénye alapján gyorsabban összejöhet, ha többet csinálják
mondjuk, szerintem jobb az, ha akkor van együtt két ember, amikor szeretne - ha heti egyszer, akkor annyiszor, ha meg napi kétszer, akkor annyiszor
Élő példa vagyok. Szeretem a férjemet, ezért is vállaltuk a babát, de nem mindenkinek van szüksége heti 3-6 együttlétre.
Az ominózus hónapban a munkánkból adódóan is, csak kétszer sikerült együtt lennünk a férjemmel. Nem figyeltem, de peteérés környéke lehetett. Következő hónap elején már pozitív volt a tesztem.
Szóval igen, összejöhet azoknak is. :)
Lehet hülyén hangzik, de mi "csak" a baba miatt voltunk együtt peteérés körül. Előtte és utána napokban is. Amikor meg nem volt peteérés akkor simán szerettük egymást.
Mi mind a ketten meghoztuk ezt az "áldozatot". Lehet, hogy sokan szánalmasnak tartják, de egy vetélés és lassan másfél év próbálkozás után nem tudtunk más megoldást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!