Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Szerintetek teherbe eshettem?

Szerintetek teherbe eshettem?

Figyelt kérdés
Először is azzal kezdeném, hogy nem szeretnék gyereket, de ne haragudjatok hogy ilyen esetben itt kérek tanácsot, de itt gondolom nagyobb tapasztalattal rendelkeznek a nők! Szóval mensi előtt vagyok 1 héttel, már elővérzésem volt, feszül a mellem, szóval minden olyan tünet, ami havi előtt jelentkezik. Tegnap viszont becsúszott egy kis baleset, ami 50%-os, tehát nem egyértelmű, hogy egyáltalán belém ment el a párom. Na de ez most mindegy is. Kérdésem, hogy vajon lehetek így terhes? 12-én jött meg és ugye tegnap volt az aktus. Vegyek azért eseményutánit? Köszönöm
2013. jún. 4. 08:10
 1/1 anonim ***** válasza:
A teherbeesés esélye egész hónapban fenn áll..Érdemes az esemény utáni tabi, már csak azért is, mert a női szrvezet nem óramű, és mi válaszolók nem tudjuk, hogy megtermékenyültél-e vagy nem..Hiszen te magad sem tudod, hogy elment-e benned a párod...Mondjuk személy szerint én ezt a mondatodat nem értem...De lényegtelen is...Igen, esély a terhességre mindig van, és a sors fintora, hogy mindig azoknál van ilyen "baleset" , ahol abszolút nem akarnak gyereket!...:)
2013. jún. 4. 08:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!