Szerintetek teherbe eshettem?
Figyelt kérdés
Először is azzal kezdeném, hogy nem szeretnék gyereket, de ne haragudjatok hogy ilyen esetben itt kérek tanácsot, de itt gondolom nagyobb tapasztalattal rendelkeznek a nők! Szóval mensi előtt vagyok 1 héttel, már elővérzésem volt, feszül a mellem, szóval minden olyan tünet, ami havi előtt jelentkezik. Tegnap viszont becsúszott egy kis baleset, ami 50%-os, tehát nem egyértelmű, hogy egyáltalán belém ment el a párom. Na de ez most mindegy is. Kérdésem, hogy vajon lehetek így terhes? 12-én jött meg és ugye tegnap volt az aktus. Vegyek azért eseményutánit? Köszönöm2013. jún. 4. 08:10
1/1 anonim válasza:
A teherbeesés esélye egész hónapban fenn áll..Érdemes az esemény utáni tabi, már csak azért is, mert a női szrvezet nem óramű, és mi válaszolók nem tudjuk, hogy megtermékenyültél-e vagy nem..Hiszen te magad sem tudod, hogy elment-e benned a párod...Mondjuk személy szerint én ezt a mondatodat nem értem...De lényegtelen is...Igen, esély a terhességre mindig van, és a sors fintora, hogy mindig azoknál van ilyen "baleset" , ahol abszolút nem akarnak gyereket!...:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!