Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Teherbe eshettem, ha a páromma...

Teherbe eshettem, ha a párommal egy kis ideig gumi nélkül csináltuk?

Figyelt kérdés

Vőlegényemmel tegnap kipróbáltuk, hogy milyen gumi nélkül. Nem volt sok idő, kb. 1 - 2 perc, de én mégis félek, hogy teherbe estem. A párom szerint nem történt semmi baj, mert nem élvezett el, és előváladék sem volt (azt mondja mindkettőt érezte volna). De ettől függetlenül én nagyon félek. Ami még aggaszt, hogy néhány órával utána ismét gumi nélkül hatolt belém, mert elfelejtette (de előtte lezuhanyozott).

a) Maradhatott sperma a húgycsőben?

b) Mennyi az esélye, hogy teherbe estem?

c) Mikor fognak jelentkezni az első tünetek?

Valaki légyszi segítsen! Az értelmes válaszokat előre is köszönöm!

21/L

2013. máj. 10. 13:46
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
Teherbe eshetsz, bár nagyon kicsi az esélye. Az első tünet a menstruáció elmaradása.
2013. máj. 10. 13:50
 2/14 anonim ***** válasza:
34%

a férfiak NEM érzik az előváladékot, aki ezt mondja, hazudik, de komolyan. észre se venni! főleg nem, ha "bent" van.

szóval simán lehetett előváladék, és lehetsz terhes, nem sűrű, de előfordul.

első tünetek majd 4 hét múlva jelentkeznek, ill. az első a menses kimaradása lesz.

a második alkalomnál beléd is ment el? amúgy hogy lehet a gumit elfelejteni...te jó ég...

3/14 anonim ***** válasza:
100%
Miért nem szedsz fogamzásgátlót? Akkor minden félelem nélkül szexelhetnétek úgy, hogy nem kell óvszer. Egyébként pedig nem hiszem, hogy megérezte volna az előváladék szivárgását. Ha megéreznék a férfiak, nem lenne ennyi véletlenül becsúszott gyerek...
 4/14 anonim ***** válasza:
100%

1. igen, lehetsz terhes.

2. a pasik az előváladékot nem érzik, csak mondják, hogy én éreztem volna, ja persze

3. ha nem akartok gyereket, akkor mi a fenének kísérletezni, miért nem lehet normálisan védekezni?

Amúgy azért van esélye a terhességnek, bár nagyon pici esélye, mert az előváladék ugye tartalmazhat spermát, ami ha belekerül a hüvelyedbe és pont jókor voltatok együtt, akkor annyi elég és terhes leszel. És hidd el, hogy ha egy pasi be van izgulva, ott előváladék is van.

Amúgy előbb fog kimaradni a vérzésed, minthogy egyértelmű tüneteid lennének. Mellfeszülés szokott már lenni a kimaradt vérzés napja körül, esetleg egyénileg mindjárt megjön érzés, de pl. hányinger, émelygés, ezek csak a 7. hét körül. Ritka, mikor előbb jelentkezik a rosszullét. És tesztet is csak akkor érdemes csinálni, ha nem jött meg. Mert előtte vagy kimutatja vagy nem.

Szóval kicsit felelősségteljesebben szexeljetek, ha nem akartok még babát.

2013. máj. 10. 13:52
 5/14 anonim ***** válasza:
20%

Szia! Sztem nincs rá sok esély... :)

a)nem valószínű

b) kb. 0

c) ha terhes vki, 6. hét előtt ált. semmit nem tapasztal, szóval ez még odébb van. Figyi, mi a párommal 4 éve szexelünk gumi nélkül, mert így kényelmesebb. Nem védekezünk sehogy, mielőtt elmegy, kiveszi. Eddig nem estem teherbe. Nem is félek, egy picit se.

2013. máj. 10. 13:53
 6/14 anonim ***** válasza:

Igen. Lehetsz terhes és jól írják a többiek, az az első tünet hogy nem jön meg a menstruációd.

Ne dőlj be a pasiknak, mikor azzal etetnek, hogy jajj csak 1-2 percig csináljuk gumi nélkül, majd kiveszik mielőtt elmennek! Ez nagyon nagy hazárdjáték, így is simán lehetsz terhes!

Szóval szedj fogamzásgátlót és akkor nem kell az óvszerrel bajlódni.

2013. máj. 10. 13:56
 7/14 anonim ***** válasza:
100%

Attól még mert 5-ös válaszoló nem lett terhes annak lehet más oka is...

Sokan pedig mégis terhesek lesznek így pedig nem akarnak gyereket...

2013. máj. 10. 13:57
 8/14 anonim ***** válasza:
100%

Kedves utolsó!

Erre most légy nagyon büszke és érezd magad szerencsésnek, de nem nagyon kéne reklámozni!

Az, hogy nektek nem jött össze, az nem azt jelenti, hogy másnak sem. Lehet ha beléd élvezne a párod, akkor sem lennél terhes. Ezt nem tudhatod.

Érdemes itt az oldalon olvasgatni, hogy mennyi gyerek fogant megszakítás mellett.

2013. máj. 10. 13:57
 9/14 anonim ***** válasza:
Az 5-ös válaszolónak szólt, azóta már írtak mások is.
2013. máj. 10. 13:58
 10/14 anonim ***** válasza:
90%
Ezt megszakított közösülésnek nevezik. Pearl indexe a férfi ügyességétől függően 15-35 közötti. Én nem alapoznék erre. Inkább ne kockáztassatok, ha még túl korai a baba!
2013. máj. 10. 14:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!