Mikor eshettem teherbe? ( Bővebben lent )
Figyelt kérdés
március 20.án menstruáltam utoljára, első orvos látogatásom május 3.án volt, és akkor ott azt mondták 5 hetes lehetek.
szerintem több vagyok. elvileg most megyek holnap a 7 hetes uh-ra de szerintem több vagyok. valaki esetleg tudna segíteni? 23/L
2013. máj. 14. 10:31
1/5 anonim válasza:
Nekem márc. 13-án volt meg utoljára és 8 hetes vagyok....szerintem jól számolták a tiédet.
2/5 A kérdező kommentje:
azért nekem fura, mert március 20.án volt meg utoljára, és azóta már eltelt mindjárt 2 hónap szoval nem lehetek 5 hetes, hanem több. de ezt hogyan tudom kiszámolni?
2013. máj. 14. 10:34
3/5 anonim válasza:
Ilyenkor még javarészt csak tippelgetnek, a tényleges korát majd csak 12 hetes uh-n fogják megállapítani.
Most valószínűleg csak a látottak alapján mondták meg a korát.
Amúgy az utolsó mensi első napjától számoljuk,de ezt gondolom tudod.
4/5 A kérdező kommentje:
nem tudtam hogy mikortol számolják. :/ épp ezért kérdezem hogy hogyan kell ezt kiszámolni vagy megnézni.
2013. máj. 14. 10:37
5/5 anonim válasza:
Akkor most már tudod... :-)
A mensid alapján 8 hetes vagy, az uh. szerint pedig kisebb,de ne aggódj...nekem is fiatalabbnak mondták.A végleges kort 12 hetesen mondják meg,ez alapján számolják ki a szülés várható időpontját is!
Szép babavárást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!