Ettől még teherbe eshettem?
Három hete abbahagytam a gyógyszert, babát szeretnénk a párommal... Eddig nem védekeztünk, már menses előtt és alatt sem. Sokszor voltunk együtt. Tegnap barnázni kezdtem, ma sötétbordón vérzek, de már betét kell.
A lábaim fájnak, nem szoktak, izomláz szerűen, a derekam majd' leszakad és a hasamat, petefészkeimet érzem. Eddig is sokszor éreztem az alhasamban szurkálást.
Ez most simán annak a jele, hogy bogyó után megzavarodott a ciklusom, vagy ettől még lehetek állapotos?
6 hónapig szedtem a gyógyszert, előtte 4 évig nem is szedtem.
Van akiknél kicsit osszezavarodik a hormon hàztartàs miutàn abbahagyjàk a tabletta szedését. Ujra be kell indulnia a pé-nek, rendezodni a ciklusnak. Vezess esetleg hogorbèt ciklus 1. napjàtol, igy làtni fogod volt-e pè.
Vàrj 1-2 honapot, szerintem majd szépen rendezodnek a dolgok. (Ha esetleg mègsem, doki)
Ha làtod kb. mikor van ovud, onnan màr be tudod loni mikor kell belehuzni.:)
Az, hogy valaki fogamzàsgàtlot szedett 6 honapig, persze, hogy nem zàrja ki a terhességet miutàn abbahagyja.
Turelem ès sok sikert!
Teljesen egyetértek az utolsóval:)!
Sajnos én 14 évesen szedtem fél évig, mert az orvosom ajánlotta. Tulajdonképpen csak a mellékhatása volt fogamzásgátló, sajnos begyulladt az arcom és tiszta pattanás voltam:,( a gyógyszer széppé tette az arcom.
Aztán így én nem szedtem soha fogamzásgátlót, azaz szexuális életem alatt:))
Most 24 vagyok:)
17+5hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!