Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Teherbe eshettem vagy vaklárma...

Teherbe eshettem vagy vaklárma az egész?

Figyelt kérdés

25 éves nő vagyok, 6 éve boldog párkapcsolkatban.

Megszakitással védekezünk nagyon régóta.Konkrétan babát még nem tervezünk, ezért nem is dolgozunk rajta.Hallottam már olyat hogy előváladéktól is teherbe lehet esni, de valóban igaz lenne?Ez is érdekelne, hogy valakinek jött-e igy össze baba?

Mindegy,a lényeg hogy van rajtam 20kgsulyfolosleg, ami miatt sokaig nem volt rendszeres a menzeszem, de most sikerult 8 kgt leadnom igy egy fel eve 1 het elteressel (van hogy kesobb van hogy korabban)de rendszeresen menstrualok.

27en volt menzeszem ami 2 hetet kesett, es bar tartott 5 napig, az elso ket nap erosebb volt aztan volt hogy szinte alig vereztem, az elso ket napot leszamitva eleg gyenge volt.Voltam mar igy gondoltam,gondolom normalis...

3 nappal ezelott viszont reggel mosogatas kozben elkezdtem szedulni es felfordult a gyomrom szaladtam a wcre olyan hanyinger tort ram. Ketszer feloklendeztem, de nem igazan jott ki semmi. Utana egesz nap semmi bajom nem volt, leszamitva hogy faradekony vagyok, es tegnap este ota szurkal a hasam.Nem egyfolytaban hanem neha ugy belejon es mintha enyhebb menstruacios fajdalmaim lennenek.Az is feltuno hogy masfel hete egy dekat sem fogytam, pedig tornazok, dietazok, folytatom a fogyokurat.

Igazabol nem tudom erdemese vennem egy tesztet, erdekelne hogy mibol lehet meg eszrevenni hogy esetleg terhes vagyok?Ha az lennek termeszetesen megtartanank, orulnenk neki.

Szoval erdekelne a velemenyetek.

Koszi!

2013. máj. 9. 11:56
 1/4 anonim ***** válasza:
Igazából tesztet a legérdemesebb venni, tekintve, hogy már pár száz forintért kapsz. Ennyiből senki sem tudja megmondani, hogy terhes vagy-e. A teszt az első, aztán kell eldönteni ha negatív, hogy érdemes-e tovább filózni, nem fordítva.
2013. máj. 9. 12:01
 2/4 A kérdező kommentje:
Azt meg kifeljtettem hogy ejszaka is gyakran pisilnem kell, neha 2x is....es barmit csinalok kifaradok benne, es izzadok
2013. máj. 9. 12:05
 3/4 anonim ***** válasza:
Tesztelj, az azonnal választ ad!!!
2013. máj. 9. 12:14
 4/4 anonim ***** válasza:
Igen, szerintem is vegyél tesztet. És igen, teherbe lehet esni. Én vagyok az élő példa rá. Most itt ebédel mellettem a nemtervezett kislányom. :) Én észre sem vettem az elején, mert miután teherbeestem rá 1hétre barnáztam (azt hittem, hogy menzesz, aztán valószínű csak a beágyazódás).Kb 2-3hétre rá, egész nap aludtam, meg ettem. Ez volt decemberben, aztán a februári menzeszem kimaradt, akkor teszteltem. Mire eljutottam dokihoz, már 10hetes terhes voltam
2013. máj. 9. 12:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!