A tüdőszűrő árt korai terhességnél a babának? Az általános laborvizsgálat kimutatja a terhességet?
Figyelt kérdés
Úgy néz ki, hogy terhes vagyok. Azonban a munkahelyre most kell alkalmasságit csináltatni, ami laborvizsgálat és tüdőszűrés. A labor ilyenkor kimutatja a terhességet? Még nem akarom bejelenteni, mert még nagyon korai. Valamint a tüdőszűrő árt a babának? H lehet ilyenkor csináltatni? Van valamilyen módszer?2013. jún. 3. 17:26
11/14 Lues válasza:
Mintha magamat hallanám pár hónappal ezelőtt. Nekem is tüdőszűrőre kellett volna mennem decemberben, de közben pozit teszteltem. Meg sem fordult a fejemben, hogy elmenjek szűrésre. A dolgot csak az nehezítette, hogy a titkárnő szaladgált egy papírral, hogy felírja rá ki mikor volt szűrésen, mert napra pontosan le kellett adni. Nos, neki el kellett mondanom, hogy miért nem írok időpontot, de teljesen diszkrét volt. Majd én is a 12. hét körül mentem beszélni a főnökömmel, és ő is teljesen diszkrét volt és megértette, hogy miért nem mentem tüdőszűrésre. Egyébként én is tanítok. :) Minden jót kívánok! És ne menj szűrésre!!!!
12/14 A kérdező kommentje:
Köszi :-)
2013. jún. 3. 19:31
13/14 A kérdező kommentje:
Na ma elmondtam a munkáltatónak. Nagyon rendes volt. És ma elmentem a dokihoz is,de még nem tudott semmi biztosat mondani.Egy hét múlva kell visszamennem. Ez volt az UH-n.
56x28 mm-es uterusban 8,5 mm nyálkahártya echo. Grav.-ra utaló jel nem látható. Ov. norm nagy szab.szerkezetű, benne csak primer follikulus látható.Douglaseban min. folyadék látható. Perineumban kóros nem ábrázolódik.
De azt mondta ne menjek szűrésre. Lát valamit,de még korai.
Kicsit elkeseredtem. Így csináltam egy Romed tesztet és ezen is kijött rendesen a 2 csík 2 percen belül. A hőm kb. 2 hete 37.
2013. jún. 5. 17:45
14/14 anonim válasza:
Ezért miért vagy elekseredve? nem is kellett volna még többet látnia. Mit vártál egy kifejett babát????
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!