Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mi számít korai terhességnek?

Mi számít korai terhességnek?

Figyelt kérdés
Azt olvastam, hogy hiába írják rá a tesztre, hogy a nap bármely szakában tesztelhetek, az megmutassa. Na de azt is olvastam, hogy ha a terhesség még korai, akkor azt csak a reggeli vizeletből vett mintából tud pontos adatot adni. Ez mennyire igaz?
2013. máj. 28. 15:46
 1/10 anonim ***** válasza:
egerösebb tesztek AKÁR 10 nappal az aktus után már kimutathatják, ilyenkor még nem amradt el a menstruáció. Jobb várni a menstruáció kimaradásáig akkor nagyobb eséllyel lesz pozitív. Azért jó a reggeli vizeletből mert akkor a legmagasabb a HCG szint.
2013. máj. 28. 15:50
 2/10 A kérdező kommentje:
1 hete késik a menzeszem.
2013. máj. 28. 15:51
 3/10 anonim ***** válasza:
Akkor màr érdemes tesztelmi. :-)
2013. máj. 28. 16:05
 4/10 A kérdező kommentje:
Teszteltem kétszer is. Tegnap is, meg ma is. De negatív lett. Jobban örültem volna az ellenkezőjének :(
2013. máj. 29. 09:37
 5/10 anonim ***** válasza:
Akkor már ki kellett volna mutatnia hacsaknem késöi peteérérsed volt. Pontosak a ciklusaid? Pre mens tüneteid vannak?
2013. máj. 29. 09:44
 6/10 A kérdező kommentje:
A menzeszem mindig rendszeresen jön meg. Soha nem késik és soha nem jön meg hamarabb annál, mint ahogy kéne. Mostanában elég furán viselkedem: érzékeny vagyok, mindenen meghatódom és sokszor elpityergem magam. Annyit iszom, mint a ló. Van hogy egy nap 6-7 liter vizet is, azon kívül még 3 csésze tea és 2 pohár tej. Ennek ellenére mégis mindig szomjas vagyok és a szám széle kiszárad. A melleim feszülnek. Ingerlékeny is vagyok mostanában.
2013. máj. 29. 12:37
 7/10 A kérdező kommentje:
Szereték még annyit hozzátenni, hogy ha a menzeszem épp megönne, előtte való nap megfeszülnek a melleim, a hasam megpuffad és odalennről érzem, hogy levegő jön. Én úgy képzelem el, hogy a méhem megtelik vérrel, akkor ha van benn egy kis levegő, akkor azt a vér kinyomja. Na ez volt kb. olyan másfél hete. De a menzesz valahogy elmaradt.
2013. máj. 29. 12:43
 8/10 A kérdező kommentje:
Várok még a jövő hétig és ha akkor sem jön meg, elmegyek dokihoz, az lesz a legtisztább munka :)
2013. máj. 29. 12:45
 9/10 anonim ***** válasza:
Várjuk az eredményt! :-)
2013. máj. 29. 22:05
 10/10 A kérdező kommentje:
Tegnap megjött :(
2013. jún. 3. 06:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!