Milyen tünetei lehetnek a korai terhességnek? Tapasztalat?
nálam a tünetek ezek voltak:nagyon gyakori pisilés, éjjel is!, sok szédülés, ha csak felálltam vagy leültem már attól is, étvágynövekedés és a rettenetes fáradtság.Ezen kívül a cicibimbó viszketés és a bal oldali alhasi tájéki szurkálódás.
Drukkolok!:)
Én iszonyatosan fáztam (fázom még most is). :) Futkos rajtam a hideg, főleg esténként hidegrázásom van. (persze lázam nincs, mert ha nagyon fázom, meg szoktam mérni)
Ezen kívül a mellbimbóm fáj, nagyon kényelmetlen hason feküdni.
Akkortájt mikor meg kellett volna jönnie, hullámszerű görcsöket éreztem. Nem sokat, kb. egy nap 3-4 alkalommal, de elnyújtottak voltak tehát hosszan éreztem. Ezek mostanra már elmúltak.
Én most vagyok 7+3 hetes, kb. másfél hete kezdődött az émelygés és a szédülés. Szintén este! (hányni még nem hánytam szerencsére :))
A reggeli hőd ígéretes, mivel én is mértem, tudom, hogy pl. mikor reggel teszteltem előtte 37,2 volt a hőm. Ekkor már tudtam, hogy csakis + lehet a teszt! :)
Sok sikert, drukkolok! :)
En is az elsovel ertek egyet :)
Szedules,iszonyu faradtsag....eeeees pisiiiii :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!