Talán túl korai volt a tesztelés?
Figyelt kérdés
Tegnap reggel csináltam egy gabriel tesztet ami halvány pozitív volt,ma reggel másik két fajtát de ezek negatívak lettek,érdemes csinálnom holnap reggel még egy gabrielt ami halványan előzőleg kimutatta, hátha erősödni fog?2013. máj. 23. 06:15
2/9 A kérdező kommentje:
21-én kellett volna
2013. máj. 23. 06:23
3/9 anonim válasza:
Hát nekem a nemvárt előtt 3 nappal már halvány volt, x-epil teszt, és gabriell. Ha nem jön meg még egy hétig akkor tesztelj szerintem, de 3 napot legalább várjál a következő teszttel, akkor már viszonylag biztos lesz. Késői peteérésed is lehetett, de van akinek csak 2 hét után mutat valamit a teszt. Esetleg 10-es erősségű tesztet is próbálhatsz.
4/9 anonim válasza:
Vegyél xepilt, abban 2 van, a legolcsóbb, de a leg megbízhatóbb teszt!
Holnap reggeli első pisiből csináld meg, s az tuti eredmény lesz!!!
5/9 anonim válasza:
Nekem nemvárt előtt 3nappal kimutatta halványan a gabriel és 2 naponta csináltam ,szépen erősödött a másik csík
6/9 anonim válasza:
Igen érdemes Gábrielt méghozzá, abból fogod látni hogy erősödött-e a csík!
7/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a sok választ.:) Vettem még 2 Gabrielt, egyiket holnap a másikat 3nap múlva,ha addig nem jön meg.:) majd írom az eredményt.
2013. máj. 23. 14:25
9/9 A kérdező kommentje:
14nap késés után megjött,1napig tartott,utána 3nap barnázás..nem volt normális. pénteken egyek nőgyógyászhoz ez miért lehetett. :S
2013. jún. 5. 21:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!