Lehetek terhes? Bővebben lent
Figyelt kérdés
Január óta szedek fogamzásgátlót. Minden nap reggel 8 órakor veszem be (+/- 30 perc), de a 'placebo' tablettákat (amik csak kis mennyiségű hormont tartalmaznak) nem szoktam bevenni. A férjemmel többször szexeltünk amikor menstruáltam (és belém is élvezett). Ez kb 11-12 napja volt.
Tegnap óta fáj a fejem és a mellem. Szerintetek lehetek terhes?
2013. máj. 31. 22:36
1/6 anonim válasza:
Mik azok a placebo tabletták? Ilyenek is vannak egy levés fogamzásgátlóban. Ilyet most hallok életemben először...
2/6 A kérdező kommentje:
Az én fogamzásgátlómban 24 fehér tabletta van és 4 zöld. A zöldben nagyon kevés a hormon és általában úgy jön ki, hogy menstruáció idején kell azt beszedni.
2013. máj. 31. 22:45
4/6 anonim válasza:
Én nem értek hozzá, de most utánaolvastam, és a kombinált fog.gátlóban elvileg 21 aktív és 7 placebo tabletta van, úgyhogy azt a négyet én nem értem.
5/6 anonim válasza:
Én értem miről beszélsz,a RÉZIA nevű gyógyszert szeded mint én.Ebben ugye 24 aktív tabletta van és 4 placebo ami alatt meg kell jönni.Így ennél a gyógyszernél nincs a két levél közötti gyógyszerszünet.Elég volt megszoknom,de azt biztosra mondhatom a hogy ha a zöld placebo tablettákat nem veszed be nem lesz semmi bajod mivel az nem tartalmaz hatóanyagot olyan mintha cukorkát vennél be,ezeket a zöld tablettákat csak avégett tették bele hogy ráálljon a gyógyszer minden napi bevételére,így könnyebb megjegyezni hogy minden este be kell venni,tehát nincs 1 hét szünet.Új még nagyon ez a gyógyszer a piacon,sokan nem ismerik,de egy bevált tabi:)tehát nyugi,ugyan úgy védet voltál menzesz alatt is mint más tablettáknál mikor szünetet kell tartani.Ha rendesen szedted a fehér tablettákat,kizárt hogy terhes lettél:)23l
6/6 anonim válasza:
4-es: A kombinált fogamzásgátlók 21 aktív tablettát tartalmaznak és utána 7 nap (tablettamentes)szünetet kell tartani.Külön placebo tabletta nem található bennük.:)ez egy új tabletta amiről szó van...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!