Lehetek terhes? Részletek lent.
Figyelt kérdés
Együtt voltam a párommal és kiszakadt az óvszer. Kivette mielőtt elment,úgyhogy nem valoszinű, hgy belém ment. A menstruációm egy hét késsésel jött meg és nem is olyan volt mint szokott, mennyiségben is kevés volt és a szokásos 7 nap helyet csak 4 napig tartott. Csináltam 2 tesztet és mindkettő negativ lett. Azóta, kb. egy hete szúró enyhe fajdalmat érzek hol a bal, hol a jobb petefészkemnél,főleg mozgás vagy vizelet ürités közben. Volt mar valakinek hasonló panasza?2013. máj. 25. 23:46
1/6 anonim válasza:
bármi megtörténhet, ha bizonytalan vagy vegyél még egy tesztet, ha az is negatív, nem valószínű a terhesség. Inkább csak az idegesség miatt volt szokatlan a menzeszed. Egy doki nem árt, ha a panaszaid továbbra is fenn állnak!
2/6 anonim válasza:
szerintem nem vagy terhes, de vegyél egy tesztet az biztosat mutat főleg ennyi idő után! Nekem a hasi szurka terhességet jelentett, de nekem azelőtt szurkált,hogy meg kellett volna jönnie!
3/6 A kérdező kommentje:
köszönom a válaszokat, azt kihagytam , hogy kb, 3 napja fáj a mellem is, habár már 5 hete történt az eset, ha terhesség áll fönn nem kellett volna hamarabb jelentkeznie? Vagy lehet attól is, hogy ciklusom 14. napjaban vagyok. Mestruációkor szokott elő jönni ez a tünet, ilyenkor még nem tapasztaltam.
2013. máj. 26. 20:49
4/6 anonim válasza:
szia.csinálj még egy tesztet.ha ez is negatív akkor tuti nem vagy terhes
5/6 anonim válasza:
Szerintem nem vagy terhes. Ha az lennel mostanra mar delutani vizeletbol is siman kimutatna. De ha meg mindig bizonytalan vagy csinalj egy tesztet vagy menj el nogyogyaszhoz.
6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, időközben voltam nőgyogyásznál, szerinte se tehes nem vagyok és más problémám sincs :)
2013. máj. 29. 20:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!