Mennyi esélyem van rá, hogy terhes legyek? (Részletek lenn)
Figyelt kérdés
Szóval dec. 14-én kezdődött az utolsó menzim. 19-én együtt voltunk a párommal. A ciklusaim kiszámíthatatlanok, van mikor 25, 26, 28 naposak. Ma 26. nap és még semmi sehol. Csak a megszokott ingerlékenység jelentkezett és egy-két szúrás az alhasnál. Most nem igazán szeretnék babát. Mi a véleményetek vegyek tesztet vagy várjam még ki ezt a hetet? Köszi2012. jan. 9. 16:19
1/9 anonim válasza:
Hello.Várd meg a legkésobbi idopontot amikor megkellene jonni és akkor tesztelj:)
3/9 anonim válasza:
5. ciklusnapon még nem sok esélye van a teherbeesésnek, de végül is lehetséges. Csak akkor voltatok együtt a pároddal védekezés nélkül? Mert ha igen, akkor akár tesztelhetsz is holnap, mert ennyi idő múlva már kimutatja, viszont ha más alkalom is volt, akkor még várj pár napot.
4/9 A kérdező kommentje:
Még mindig semmi, elméletileg ma az utolsó nap a 28 napos ciklusból. Már érzem, hogy lassan beleőrülök. Nem szeretnénk még babát, ezért vagyok ennyire feszült.
2012. jan. 11. 14:20
5/9 anonim válasza:
Ha nem szeretnél babát, akkor gondolom csak az az 1 védekezés nélküli alkalom volt. Ebben az esetben már nyugodtan tesztelhetsz, mert 100% megbízható eredményt fog mutatni. Ha negatív, fellélegezhetsz.
6/9 A kérdező kommentje:
Igen, az az egy védekezés nélküli alkalom volt.
Lehet, hogy a stressz miatt késik?
2012. jan. 11. 14:57
7/9 anonim válasza:
A stressz miatt is késhet. Vegyél egy tesztet, és holnap reggel csináld meg.
8/9 anonim válasza:
Persze, sokmindentől késhet, pár nap ide-oda ingadozhat. És megnyugatásképpen mondom, a 6. napi együttlétből ritkán lesz terhesség.
9/9 A kérdező kommentje:
A tegnap reggel is, ma reggel is teszteltem két negatívat. És még mindig semmi. Nem tudom mi akar ez lenni. Ennyit még soha nem késett.
2012. jan. 13. 09:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!