Van még esélyem, vagy ugyanolyan lessz mint a múlthavi ciklusom? Részletek lent!
Figyelt kérdés
25cn-en járok a görbém : [link]
Lehet még esélyem babára? Mellfeszülés-érzékenység elég erős a petefészkem feszűl. A méhszájam zárt és fent van és befelé fordúlt. Ma reggel volt egy csepp rózsaszínes-pirosas pötty ennyi. Krémes a folyásom és 2 napja több is. Talán korán teszteltem. Csak azért tettem, mert a görbém eléggé hasonlít amúlthavihoz, vagyis kiköpött mása. Szerintetek ugyanugy járok, mint akkor? Válaszoljatok kérlek. Nem nagyon reménykedem, de ez a vérfolt elgondoltat.
Múltkori ciklusom: [link]
?
2009. okt. 12. 12:51
1/3 anonim válasza:
szia!
Ez sajnos nagyon olyan, mint a múlt havi
2/3 A kérdező kommentje:
Hát szerintem is. Lehet ilyen, hogy az egymás utáni ciklusok szinte egyformák? Szerintetek?
2009. okt. 12. 13:50
3/3 A kérdező kommentje:
?
2009. okt. 12. 17:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!