Kevés tejem van és a kisfiam anyatejes pótlást kap. Minden anyatej ugyanolyan ízű mert amit kapunk az teljesen más mint az enyém? Részletek lent:
Figyelt kérdés
2 hónapos a kisfiam és fagyasztott anyatejet kap egy nagyon megbízható helyről.2 hét illetve egy hónap közötti lefagyasztott anyatejről van szó.Én megkóstoltam és nem olyan ízű mint az enyém.Az enyém édeskés az övé nem is tudom elmondani kicsit olyan mintha vasas ízű lenne, nem nagyon tudom leírni.Romlottnak biztosan nem romlott de akkor miért ennyire más az enyém?2010. okt. 23. 12:47
1/5 anonim válasza:
Állítólag az íze attól is függ, hogyan táplálkozunk. Azt viszont tudom, hogy az én kisfiam is szopizik, és az elején én is fagyasztottam le tejet. De mikor elővettem és kiolvadt, egészen más szaga volt - nagyon fémes.
2/5 anonim válasza:
Egyrészt a fagyasztott anyatejnek más az íze, mint a frissnek. Másrészt a tej íze minden szopinál/fejésnél változik, megjelenik benne annak az íze, amit az anya elfogyasztott.
egy anyatejleadó anyuka
3/5 anonim válasza:
Szia, én is csodálkoztam hogy mindenki azt mondja az ismerősök között hogy édes az anyateje, na az enyém is vasízű, de a fiam szereti :-)
Nekem a terhesség alatt nagyon magas volt a vasam, a védőnő mondta is hogy általában kevés szokott lenni, azóta is sok nekem. Doki azt mondta minden ok.
4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat nagyon hasznosak voltak!
2010. okt. 24. 09:25
5/5 anonim válasza:
Fagyaszd le a saját tejed, olvaszd ki és kóstold meg! Meg fogsz döbbenni, annyira más, még ha rögtön ki is olvasztod. Én nem is értettem, a babák hogyan képesek megenni a fagyasztott tejet, annyira más (sztem sokkal rosszabb) ízű.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!