Babát szeretnék! Pco-s vagyok és pajzsmirigy alul működésem is van, szerintetek milyen esélyem van? Részletek lent
Szia!
Az unokanővéremnek is pajzsmirigy alulműködése volt és bő fél év után terhes lett és most novemberre várja az első babáját
Szia!
Én is PCO szindrómás voltam, és ugyanigy pajzsmirigy alulműködésem, de nekem mindkét petefészkem tele volt cisztákkal, emiatt nem volt peteérésem. A dokim clostylbegitet irt fel rá, amitől aztán szép nagy tüszőim fejlődtek ki, ezeket repesztettük choragon injekcióval a 12. napomon. A dokim azt is mondta, hogy a clostylbegit helyrehozza a hormonháztartást is, igy a pajzsmirigy alulműködést sem kell külön kezelni. Nekem hatásos volt a módszer, mert már a második hónapban sikerült teherbe esnem úgy, hogy közben még a páromat is kezelni kellett.
Úgyhogy fel a fejjel, mert minden esélyed megvan rá, hogy hamar teherbe ess! :)
Sok sikert,
34 hetes kismama
Köszönöm a válaszokat, azért, még vannak hasonló tapasztalatok, azokat még várom!
Kedves utolsó!
Nekem a cisztát eddig mindig ultrahanggal állapították meg, mert nekem soha nem fájt, de van akinek nagyon erős görcsöket tud okozni!
17.48-as vagyok.
Én sem érzek fájdalmat. Majd ha megyek nőgyógyhoz szeptemberben majd megkérem az orvost, hogy nézzük meg.
Köszönöm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!