3. napja késik a mensesem, tegnap egész nap erősen görcsöltam és nagyon felvoltam puffadva. Ma reggel csinámta egy tesztet, ami negatív lett, viszont azota csak így néha néha szurkálodik a hasam alja. Vérzés sehol. Lehetek terhes?
remélem nem 17 éves vagy.
amúgy nem hiszem, hogy terhes lennél.
Nem, nem 17 éves vagyok! De köszi, hogy aggódsz!
A második válaszolonak pedig köszönöm a választ. Még mindig semmi, és folyamatosan felvagyok puffadva, de nagyon.Nemtudom, hogy melyik nap csinájak újból tesztet... Szted? Kedden csináltam és akkro negatív volt!
Jajj, de jó neked!! :) Gratula!
És mennyit vársz, hogy elmenj orvoshoz? Menynit kell várni, hogy elmehessek orvoshoz és megtudja erősíteni, hogy igen, van ott vmi.. :)
Mindenképp megírom, sztem én holnap tesztelek! :)
Ha semmi pecsételésed nincs, akkor jó esélyed van babára, lehet neked is később volt pár nappal a peteérésed.
Azért leírom, hogy pár napja én is hasonlóan voltam, bár nekem kicsi barnázás is volt 3 napon keresztül és 2 napja késett, mikor reggel negatívat teszteltem. Aztán aznap délelőtt nagy fájdalmakkal megjött :( (mi 13 hónapja próbálkozunk kistesóval)
De neked nincs barnázás, és a másik válaszadónak is sikerült, szóval drukkolok! :)
Szia!
2es vagyok. köszi a gratulációt :)!én az utolsó mensihez viszonyítva most vagyok 4 hetes és 5 napos és 3 hét múlva megyek orvoshoz. az elsővel 5 hetesen rohantam, épp csak petezsák volt. a 2.kal 6 hétig bírtam, még akkor sem volt szívhang, ezért most kivárom a 7 hetet. és addig nem éljük bele magunkat, nem is nagyon beszélünk róla és persze csak a férjem tudja. szedek magzatvedőt és folsavat és sok zöldség, gyümölcs. Nagyon drukkolok neked!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!