Mára nem vártam. Reggel csináltam tesztet, de negatív. Ez akkor már biztos?
Figyelt kérdés
Volt akinek csak később mutatott valamit a teszt?2013. febr. 11. 20:39
1/10 anonim válasza:
Lehet, hogy nem volt szabályos a ciklusod. Várj még pár napot és csinálj másik tesztet:)
2/10 anonim válasza:
ohh, nekem a nemvárt után 2 héttel lett pozi :)
Várj türelemmel!
3/10 anonim válasza:
Nekem 3 napja késett amikor tesztet csináltam. A teszt elkészítése után jött meg közvetlenül. :-( Ne éld bele magad. Annál nagyobb lesz az öröm, mikor kiderül,hogy összejött. :-) Drukkolok!
4/10 anonim válasza:
Nekem a nem várt napján az első teszt nagyon halvány lett. Szinte semmi. Két nap múlva csináltam még egyet, az totál negatív (másik fajta). Na, a harmadik már pozitív volt. Úgyhogy negatív irányba tévedhet. :)
5/10 frászkarikaborsó válasza:
a terhességi teszt a vizeletben lévő HCG alapján lesz pozitív vagy negatív, ez az anyag viszont a terhesség előrehaladtával egyre nagyobb mennyiségben termelődik. Magyarul lehet hogy ma még negatív, de holnap vagy holnapután már pozitív. A negatív teszt sosem biztos, ha nem jön meg tesztelj holnap is!
6/10 anonim válasza:
Nem biztos. Nekem 2. babával a nem várt mensi utáni 3. napon mutatta ki a teszt a terhességet.
7/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Akkor holnap ismételek! Remélaem az már pozitív lesz!
2013. febr. 12. 13:33
9/10 A kérdező kommentje:
Köszi!! Megírom :)
2013. febr. 12. 14:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!