19-én kellett volna megjönnie, eddig 36,6 volt a hőm, ma 36,8 . Babát szeretnénk, szerdán csináltam tesztet, az negatív lett, lehet még baba?
Figyelt kérdés
2013. jan. 26. 15:21
1/4 anonim válasza:
Amíg nem jön meg addig van esély. Nézd meg jól azt a tesztet én az elsőn csak akkor láttam a két csíkot ha az ablakhoz tettem. (mondjuk ez nemvárt előtt 3 nappal volt) Ha nem most akkor legközelebb fog sikerülni! Türelem türelem mi is csak ezzel biztatjuk magunkat.
2/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ! Pontosan 2éve akarjuk a babát.
A combom nagyon görcsöl, a derekam néha és felváltva hol a bal hol a jobb combtövemnél.Olyan, mintha meg akarna jönni, 11-én voltam uh-on, mert laparra külenének, emiatt mentem, akkor 7mm volt az endometrium, az elég vastag?
2013. jan. 26. 15:53
3/4 anonim válasza:
Szia! Én 17.-re nem vártam és ma reggel lett csak pozitív a tesztem :) Szerdán még nem mutatott semmit ;)
4/4 A kérdező kommentje:
Nagyon gratulálok:) reggel én is tesztelek:)
2013. jan. 27. 20:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!