2 hete kesik, negativ tesztek, lehet baba?
Figyelt kérdés
Mindig pontosan jon meg, de most 2 hete kesik, xepil papircsikos teszt semmit nem mutat, viszont kb egy hete allandoan aludnek, ma reggel volt kis rosszullet. Ma megyek dokihoz, nem tervezett a baba, de orulnenk neki:) Mennyi az esely?2013. jan. 17. 12:13
1/7 anonim válasza:
Van esély, hogy baba, de majd a doki megmondja. Egyik kolléganőm úgy járt, hogy hiába tesztelt, csak a vérvizsgálat mutatta ki a terhességet, ultrahangos sem látszott semmi. Másik kolléganőm pedig 8 hetes volt, amikor pozitívnak látta a tesztet és később kiderült, hogy a többi is pozitív volt, csak hamar kidobta :-D
2/7 anonim válasza:
Nem akarlak elszomorítani, de ha negatív a teszt akkor általában nincs baba. De lehet hogy náálatok pont van, de ez igen ritka. Hány tesztet csináltál? Mind negatív lett?
3/7 anonim válasza:
én is hasonlóan vagyok, ugyanolyan márkájú 10-es teszek negák, nekem "csak" 3 napja késik (de sosem szokott)
4/7 A kérdező kommentje:
4 tesztet, de szerintem ebbol 2 koran volt. Doki majd megmondja. Remelem nem ciszta vagy ilyesmi:( Errol a tesztrol nem sok jot olvastam itt mondjuk, de most mar tenyleg hamar kiderul
2013. jan. 17. 12:47
5/7 anonim válasza:
Nekem a papírcsíkos x-epil már nemvárt előtt pozi volt. Előtte is próbáltam már többször de még csak szellemcsík se volt rajta, a negatív mindig negatív is volt.
7/7 A kérdező kommentje:
Nincs babam, de halistennek ciszta sincs, valami mulando hormonzavar, azt mondta. Azert megkonnyebbultem :)
2013. jan. 18. 07:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!